Marcela Fota, pusă la ZID de o colegă de breaslă, după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani: „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”
Marcela Fota a fost criticată dur de o colegă de breaslă, după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani.

Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr, în vârstă de 23 de ani, la doi ani de la moartea soțului său. Se pare că acest lucru nu a fost pe placul tuturor, astfel că mulți s-au grăbit să o critice pe artistă pentru acest lucru. Printre aceștia se numără și o colegă de breaslă, care a făcut o remarcă răutăcioasă cu privire la acest subiect. Mai exact, cântăreață de muzică populară, Daniela Ploia, a spus: „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”,  făcând referire la Marcela Fota.

Marcela Fota: „Lumea vorbește atât cât poate”

La scurt timp după afirmațiile făcute de aceasta, Marcela Fota a transmis faptul că nu o cunoaște pe Daniela Ploia și nu o interesează părerea celor din jur atâta timp caât ea este fericită.

„Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic.

Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”,  a declarat Marcela Fota, pentru un post TV.

„Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu”

Totodată, Marcela Fota a mai precizat că, în cazul în care greșește singura responsabilă este chiar ea, așa că oamenilor nu trebuie să le pese de deciziile sale

„Nu știu dacă faptele mele afectează pe cineva. Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu.

Iar eu mă consider un om foarte normal, foarte cerebral, foarte încercat de viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu  pentru că mi-a dat puterea mentală să pot să văd realitatea exact așa cum este”,  a susținut Marcela Fota.

Citește și: Marcela Fota, marcată de moartea soțului ei: ”Nu suntem atât de puternici”. Artista se teme de o nouă tragedie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 02 aug 2022, 21:02

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare