Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată și a făcut accident. Ce sentință a primit
Data publicării:
Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv după ce a condus drogată și a făcut accident. 

Margherita de la Clejani a fost condamnată de judecătorii de la Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care vedeta a fost condamnată pentru că a condus sub influența drogurilor.

Margherita a fost pe prima pagină a ziarelor anul trecut în luna mai când a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Aceasta a fost condamnată și are de plătit o sumă uriașă. 

Prin urmare, condamnată inițial la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei – socotite ca fiind echivalentul a 200 de zile de închisoare amendă. Ulterior, magistrații au decis că este prea puțin pentru fapta făcută, astfel că au luat o altă decizie în legătură cu vedeta potrivit fanatik.ro.

'Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)', este o parte a deciziei luate de magistrați, în procesul în care Margherita de la Clejani a fost judecată pentru că a condus sub influența substanțelor interzise.

Margherita de la Clejani nu mai are voie să conducă mașina timp de trei ani

Pe lângă amenda penală de 40.000 de lei pe care a primit-o, Margherita de la Clejani a avut neplăcerea să primească și prelungirea interdicției dreptului de a conduce mașini de la un an la trei ani.

'Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate privind plata cheltuielilor judiciare avansate de stat. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelului formulat de Parchet rămân în sarcina statului. Definitivă.

Pronunţată prin punerea la dispoziția părților și a parchetului, prin mijlocirea grefei, azi, 29.06.2022', se arată în decizia instanței.

Ce avere are Fulgy, la doar 23 de ani. Fiul Clejanilor le dă peste nas românilor: „Știți bine că suntem milionari”


”După ce se termină tot, circul ăsta, mass media, poliție, vă promite fratele că vostru că #### în toată România asta și toți cetățenii ăștia inculți. Direct la Miami am plecat, adio România! Îmi pare rău că m-am născut aici, în ultimul loc de pe fața pământului, ca țară, ca oameni!

Mulțumesc lui Dumnezeu că am și eu aproape un milion de euro la 23 de ani! Iar familia mea, știți bine că suntem milionari! Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici.

Dumezeu e sus si va face dreptate, că dacă aș face eu, aș primi direct scaun electric! Sper să închidă toate conturile cum spuneam! Sunt foarte, foarte dezamăgit că m-am născut într-o țară ca asta! Cum se termină circul asta cu presa și cu poliția am plecat la Miami frații mei! Eu, de bine, de rău am aproape un milion de euro și familia mea mă știți, suntem mulți milioari în euro de mulți ani de zile.

Nu-mi pot permite să îmi irosesc timpul aici, în România, unde în 2021 n-aveți nici autostrăzi și Capitala e plină de gropi! Păi am mașini de sute de mii de euro la 23 de ani și sunt gropi la Unirii, la fântâni. Necitiți, needucați, răi, asta-i România!”, a scris tânărul pe Instastory în urmă cu ceva timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   condamnare  dosar penal  margherita clejani 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel