Maria Buză, anunț neașteptat după 20 de ani de căsnicie: „Le mulțumim pentru dragostea lor”
Maria Buză a transmis un mesaj emoționant, la 20 de ani de căsnicie.

Actrița Maria Buză, în vârstă de 53 de ani, și soțul ei, George Pătrașcu, au sărbătorit 20 de ani de căsnicie. Cu această ocazie specială, actrița a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.


„20 de ani sărbătorim de când în în biserică ne-am jurat iubire veșnică și am spus „DA” la Oficiul Stării Civile. Să ne trăiască sănătos și sa aibă noroc sufletul nostru Andrei, copil frumos și cuminte! LA MULTI ANI nouă și tuturor ce ne-au fost alături atunci în 2002 și astăzi în 2022. Va iubim. Nașilor noștri Marcel Pavelși Violeta Pavel le mulțumim pentru dragostea lor și prietenia ce ne-au adus împreună mai aproape de Dumnezeu! Vă iubim!”, a fost mesajul postat de Maria pe o rețea de socializare.

Cum s-au cunoscut

Cum s-au cunoscut „Muzica este cea care ne-a unit, ne-a făcut să ne apropiem. Nu era simpatic, era sobru și dur. Mi-a plăcut foarte tare de el. Cred că femeile suferă, vor să aibă bărbaţi duri în viaţa lor. Între noi e o diferenţă de şase ani, e mai mic decât mine. Eu m-am îndrăgostit de el, nu el de mine.

N-am îndrăznit să-i fac avansuri, dar se citea fiorul în privirea mea. Dar până la urmă el a făcut primul pas şi chiar m-a şi cerut de nevastă. Eram studentă în anul trei. El a abandonat studiile, eu încercam să-l fac să şi le reia . Mi-a zis o dată şi a văzut că nu are cu cine vorbi. Am rămas însărcinată, am făcut şi copil şi el nu mă mai cerea. Dar eu rămăsesem în cap că mă ceruse de nevastă”, povestea Maria Buză la Antena Stars.

Maria Buză, trauma care a transformat-o într-un om sensibil

Maria Buză: „Lumea spune de multe ori despre mine că sunt prea emotivă, plângăcioasă”


Spune Maria Buză, invitata Irinei Păcurariu în ediția „Reţeaua de Idoli” de luni, 6 iunie, de la ora 20:00 (în reluare vineri, 10 iunie, de la ora 22:00), la TVR 2.

Artist complex, despre Maria Buză se poate spune că este omul-spectacol. O putem vedea în teatru sau film, în diverse show-uri de televiziune, dar și la restaurant unde cântă alături de Taraful George Pătrașcu, soțul ei și unde îmbină umorul cu interpretarea muzicală.

„În cazul în care aveți curiozitatea de a căuta un interviu cu Maria Buză, va fi aproape imposibil să găsiți ceva care să-i spună povestea. Când am întrebat-o de ce, mi-a spus că n-a dat interviuri pentru că nu i-a cerut nimeni. Acum, după prezența ei la Rețeaua de Idoli, nici nu prea mai contează misterul în care era protejată de nevoie. Iubita și talentata Maria Buză își pune sufletul pe masă în una dintre cele mai sincere și mai emoționante întâlniri la care puteam spera”, spune Irina Păcurariu despre invitata din ultima ediție a acestui sezon „Rețeaua de Idoli”.

Întâlnirea pentru „Rețeaua de Idoli” a fost filmată într-un loc în care artista se simte ca acasă, la Teatrul Elisabeta, o clădire veche de un secol din mijlocul Bucureștiului. Așa cum o știm, expansivă, volubilă și înzestrată cu simțul umorului, Maria Buză a vorbit despre carieră, familie, spectatori dar și despre emoții și traumele copilăriei.

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 27 iul 2022, 12:29

Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2023: „Începutul ultimilor 10 ani fatidici”

Marian Golea, captură video Youtube

Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop RUNE 30 ianuarie – 5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Horoscop. Ce îți spun îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie? Mesajul lor pentru luna februarie

Sanda Ionescu, captură video Youtube

Sanda Ionescu, previziuni astrale pentru luna februarie 2023. Cum se manifestă iubirea, în funcție de ascendent

Foto Freepik

Horoscopul lunii februarie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

„Îmi e și rușine să recunosc”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină: „A fost și este dăunător”

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, previziuni cu privire la situația din Marea Britanie: „Poate ieși la lumină faptul că Harry nu este copilul lui Charles”

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Reacția Vioricăi de la Clejani, după cazul femeii ucise de câini în București: „Lăsați bietele animale în pace! Nu au vină cu siguranță!”

Ianis Hagi și Elena, viitoarea sa soție. Foto Instagram

Ianis Hagi s-a logodit. Fiul lui Gică Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena: „Sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Anul Nou Chinezesc 2023. Mihai Voropchievici: "Ne îndeamnă să fim atenţi la toate oportunităţile care apar în jurul nostru"

Foto Freepik

Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile