Maria Ciobanu nu era acceptată la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu. Totul a ieșit la iveală: „Doar ei se aflau pe listă”
Gheorghe Turda a dezvăluit cine erau artiști invitați să cânte la petrecerile organizate de Nicolae Ceaușescu.

Gheorghe Turda nu a mai suportat să audă cum unii artiști „se laudă” cu faptul că au participat la petrecerile lui Nicole Ceaușescu, motiv pentru care a ales să spună lucrurilor pe nume. Artistul spune că lista liderului comunist era destul de restrânsă, iar numele celor invitați să cânte erau atent selectate. Mai mult, acesta a dezvăluit și motivul pentru care Maria Ciobanu nu era aproape niciodată invitată să onoreze astfel de spectacole importante. 

”Mai aud că se tot laudă unul și altul că au fost la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu, dar vă spun eu care era, de fapt, lista cu artiștii acceptați. Eram așa: eu, Ștefania Rareș, Ileana Sărăroiu, Doina Badea, Cleopatra Melidoneanu, Dorin Teodorescu, Gică Petrescu, Nicolae Nițescu și orchestra. Doar ei se aflau pe lista întocmită de Ministerul Culturii. Nimeni altcineva nu-și permitea să facă lista, nici Cabinetul nr.1 și nici Cabinetul nr. 2. Maria Ciobanu nu prea era solicitată la recepțiile oficiale, din cauza cancanurilor cu Ion Dolănescu de la vremea aceea.”, a declarat Gheorgeh Turda, potrivit ego.ro

Nicolae Ceaușescu era însoțit peste tot de câinii lui

Mai mult, artistul și-a amintit de un episod în care a fost destul de speriat de câinii fostului lider. Acesta își aduce aminte că Nicolae Ceaușescu mergea peste tot însoțit de patrupezi, iar petrecerile nu făceau o excepție. 

”Țin minte că, la Ședința de la Neptun, în timpul recitalului Ștefaniei Rareș, câinele lui tovarășul a început să latre rău. S-a oprit orchestra, Nicolae Ceaușescu a mers să-l potolească pe Corbu, câinele lui, care era tare fioros. Lui Ceaușescu îi plăceau câinii, îi ținea pe post de bodyguarzi, chiar și la chefuri”, a mai declarat Gheorghe Turda, pentru sursa citată anterior.

Gheorghe Turda a scăpat de moarte ca prin minune: Am strigat “Ajută-mă, Doamne!”

Cine erau artiștii care îl însoțeau pe Nicolae Ceaușescu în străinătate

Nu în ultimul rând, Gheorghe Turda spune că existau doar patru artiști români, care-l însoțeau mereu pe Ceaușescu în deplasările făcute în străinătate. Aceștia formau ”Careul de Ași”, fiind martorii multor evenimente importante, ce au avut loc la vremea aceea. 

”În aceste vizite eram invitați doar eu, Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca și Ștefania Rareș. Eram ”Careul de Ași”, așa ne spunea Aristide Buhoiu. Noi am fost ași în delegația prezidențială, din Mexic, în 1978, alături de Corul Madrigal și de trupa de balet de la Ansamblul ”Rapsodia Română.”, a mai dezvăluit artistul.

Gheorghe Turda călătorește cu STB-ul, deși are mașină de 50.000 de euro: ”Nu-s cu nasul pe sus”

Gheorghe Turda, doar cuvinte de laudă la adresa Mariei Ciobanu

”Eu cu Maria Ciobanu suntem cumetri, avem relații foarte apropiate, o iubesc ca om, a cântat și la nunta mea. Este o femeie foarte harnică, o luptătoare, gătește extraordinar, este o artistă complexă și o mamă excepțională.

Eu am cunoscut-o de pe vremea când era cu Florea Burnea, care a fost coleg cu mine la Rapsodia Română, Camelia, fiica ei, e făcută cu el. Burnea a murit acum un an. Cel mai potrivit dintre bărbații ei este însă Mircea Cîmpeanu, actualul ei soț. Mircea o iubește și o respectă cel mai mult, a fost un mare sportiv și e un soț adevărat. Îi doresc Mariei sănătate și mulți ani frumoși!”, a spus cântărețul, tot pentru sursa citată.

Maria Ciobanu a dezvăluit ce PENSIE câștigă lunar. Artista, extrem de dezamăgită de statul român: "După 40 de ani de muncă am..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 20 sep 2022, 17:04

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Andreea Bănică, foto Instagram

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Alexandra Velniciuc, Puiu Șerban, captură video YouTube

Alexandra Velniciuc și soțul ei, în mijlocul unui scandal după interviul cu Măruță. Declarațiile care au deranjat lumea teatrului

Anamaria Prodan, Instagram, Ionela Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan, parastas- festival în memoria mamei sale. Mici la grătar, sarmale la pirostrii și artiști de renume

Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir iubește din nou: „Nu am fost singură aproape niciodată”. Ce spune vedeta despre partenerul din viața ei

Tudor Chirilă, foto Facebook

Tudor Chirilă, operat în Germania: „Am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale”. Cum se simte acum

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook, captură video Youtube Catalin Maruta

Ce spune Elena Merișoreanu despre parastasul - festival organizat în memoria Ionelei Prodan: „Vor face acolo acolo sarmale la pirostrii, mititei, fripturi. O să vină și preoți.” / EXCLUSIV

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, ipostază de infarct, în limuzină: „Faci furori peste tot”. Cum s-a fotografiat artista