Maria Constantin aruncă bomba. Dezvăluiri neștiute din relația cu Marcel Toader, la 5 ani de la moartea sa: „Imaginea pe care o prezenta la televizor nu era reală”
Data actualizării:
Data publicării:
Maria Constantin a făcut declarații surprinzătoare despre relația pe care a avut-o cu Marcel Toader, la cinci ani după moartea acestuia. 

Maria Constantin și Marcel Toader ai format unul dintre cele mai cunoscute și controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Pe 18 septembrie 2015, cei doi deveneau oficial soți și soție, însă doi ani mai târziu au divorțat cu mare scandal. Din nefericire, în 2019, afaceristul a suferit un infarct și s-a stins din viață.

Maria Constantin aruncă bomba. Dezvăluiri neștiute din relația cu Marcel Toader, la 5 ani de la moartea sa

Invitată în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, Maria Constantin a mărturisit că fostul ei soț afișa la televizor o imagine care, de fapt, nu era reală. Deși toată lumea știa că fostul ei soț s-a remarcat ca om de afaceri, fiind mereu în topul miliardarilor, artista spune ce ea era cea care îl întreținea. Artista a menționat că trăiau în principal din veniturile obținute de ea din cântări, iar el avea datorii constante, pe care ea încerca să le achite.

„Știam că nu are bani. Își dorea atât de mult să facă acei bani încât va inventa subiecte peste noapte și va ajunge la un punct în care se va face singur de râs. Birourile nu erau ale lui, ci ale unui asociat, dacă au fost vreodată asociați. Trăiam doar din cântările mele! Era foarte simplu să îmi dau seama ce situați financiară are. Despre ce vorbim?! 

La un moment dat venisem de la un eveniment și luasem un bacșiș și a fost ceartă și a fost ceartă că i-am dat acea sumă fiului lui. El era foarte strict cu băiatul lui, adică nu vedea mai mult decât i se cuvine. Considera că trebuie să se învețe fără nimic, să se descurce. Probabil că se gândea că doar ăla este venitul nostru. Banii mei era ai amândurora, făcuți din cântările mele”, a spus Maria Constantin, în podcastul „Gând la Gând Cu Teo”.

Te-ar putea interesa: Cristina Rotaru nu s-a mai abținut și a dat de pământ cu ispita Diandra! Ce i-a transmis concurenta în mediul online: „Atât am avut de spus sau arătat”

„Nu punem bani deoparte, că nu făceam față să-i achit anumite datorii din urmă, pentru că se tot împrumuta”

Din cauza datoriilor acumulate de Marcel Toader, nu a reușit să economisească bani, iar ea era adesea nevoită să plătească sume datorate din trecut, adesea împrumuturi de câteva sute de euro.

„Imaginea pe care o prezenta el la televizor nu era atât de reală precum o prezenta. El era mai mereu îmbrăcat la costum, aranjat, la patru ace, îți dădea impresia că are bani, are afaceri. Nu, nu era absolut nimic din ceea ce se arăta. (...) Nu puneam bani deoparte, că nu făceam față să-i achit anumite datorii din urmă, pentru că se tot împrumuta. Erau sume de 500 de euro, 600, 1000, adică nu erau sume mari”, a mai mărturisit Maria Constantin, în podcastul „Gând la Gând Cu Teo”.

Te-ar putea interesa: Ștefan Bănică tună și fulgeră, după ce s-a spus că este în stare gravă la spital: „Am primit multe telefoane și mesaje de îngrijorare”

Te-ar putea interesa: Motivul pentru care Mihai Trăistariu a ținut post negru 3 zile și a băut doar apă: „Vreau să ajung la 7 zile. Nu cred că este periculos în cazul meu, mă simt tânăr”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel