Maria Constantin, dezvăluiri tulburătoare din timpul căsniciei cu Marcel Toader: „Atunci am înțeles ce înseamnă depresia. I-am gândit răul”
Data publicării:
Maria Constantin și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsniciile eșuate din viața sa.

Maria Constantin a trecut prin foarte multe greutăți, până să-și găsească fericirea în brațele actualului ei partener. Artista a fost căsătorită de două ori, din primul mariaj având și un copil. După cinci ani de relație însă, solista și-a dorit să divorțeze de Ciprian Tapotă, tatăl fiului ei, și să-și lase băiatul să locuiască cu el, acolo unde stă și în ziua de astăzi. 

„Eu nu aveam o situație financiară bună, nu puteam să supraviețuiesc din acel salariu. Atunci am căzut de comun acord, la divorț, că va rămâne acolo copilul, în casa părinților lui, alături de tată, dar ca eu să-l pot vedea oricând. E cel mai cumplit lucru să nu stai lângă copilul tău, e frustrant. Au fost momente în care îmi doream să nu mă mai trezesc. A fost o perioadă super grea.”, a declarat Maria Constantin, cu ochii în lacrimi, în cadrul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D.

Cât cere Maria Constantin pentru un eveniment privat. Artista are agenda plină: ”Îmi permit să cânt orice gen muzical”

 

Solista a încercat să se sinucidă, în timpul căsniciei cu Marcel Toader

Apoi, vedeta a încercat o nouă poveste de dragoste care a dus-o din nou în fața altarului. De data aceasta, a fost vorba despre mariajul cu regretatul Marcel Toader, când aceasta a fost chiar pe cale să-și pună capăt zilelor. Chiar dacă la momentul respectiv s-au vehiculat mai multe lucruri, Maria Constantin spune că motivul principal care a dus la divorț a fost infidelitatea. Mai mult, solista a fost prima persoană care a aflat că acesta a murit. 

„Apoi, am primit încă o lovitură de la viață. A fost vorba de infidelitate, dar nu din partea mea. Atunci am înțeles ce înseamnă depresia. Ai impresia că viața ta nu mai are sens, că poate să se sfârșească și în secunda doi. Singura chestie care m-a motivat a fost copilul meu, pentru că altfel cine știe la ce aș fi recurs. Și da, am avut gânduri, de nenumărate ori. Mi-am dat seama de cum sunt oamenii, pentru că nimeni nu mă suna să mă întrebe: „Ești bine? Ai nevoie de ceva?”.

Să știi că au fost momente în viața mea în care i-am gândit răul. N-am putut să îi fac rău, dar i-am gândit și o să vezi că ironia sorții face ca eu să primesc telefonul și să aflu prima că a murit. Nu i-am dorit niciodată moartea, Doamne ferește! Nu doresc răul nimănui, indiferent cât rău mi-a făcut”, a mai spus artista.

Ce superstiții are Maria Constantin legate de nuntă. Artista a recunoscut: „A treia oară este cu noroc”

 

Maria Constantin, pregătită să ajungă în fața altarului pentru a treia oară

Acum, în final, artista este mai sigură ca niciodată că și-a găsit fericirea. Ea și Robert se vor căsători în vara aceasta.

„Robert cred că este omul lângă care voi îmbătrâni. Prima data când am rămas însărcinată am rămas în urma unui tratament, dar mi-aș mai dori copii. Doctorii mi-au spus că doar printr-o fertilizare in vitro se ma poate. Acum suntem în cea mai bună formă, nu am stabilit data nunții, dar în august sau iulie.”, a continuat ea.

Cât despre operațiile estetice, vedeta spune că nu este deloc adevărat ce circulă pe internet.

„Nu mi-am făcut operații, singurele lucruri sune implanturile. Mi-am mai băgat botox în frunte, dar nu în buze, în pomeți, nu am absolut nimic. Nu mi-am întins fața.”, a conchis Maria Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casnicie  depresie  divort  marcel toader  maria constantin 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel