Maria Constantin, drama neștiută. Artista a trecut prin momente cumplite: "De câte ori mă gândesc la el, îmi vine să îl sun"
Maria Constantin a dezvăluit momentele grele cu care s-a confruntat în trecut și peste care nu a reușit să treacă nici până astăzi.

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Blondina apare întotdeauna în fața fanilor cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă, însă puțini știu durerea pe care aceasta o ascunde în suflet. În trecut, artista a trecut printr-o dramă, care a marcat-o profund. 

Mai exact, Maria Constantin a mărturisit că plecarea tatălui său din viața ei a afectat-o profund și este de părere că nu o să poată trece vreodată peste această etapă, mai ales că ea și tatăl său aveau o relație foarte strânsă. Artista a povestit că părintele său s- a stins din viață în urmă cu șase ani, în urma unui infarct.

Interpreta de muzică populară a declarat că moartea tatălui său a marcat-o profund, mai ales că nu a reușit să se exteriorizeze. Totodată, artista a precizat că oricât ar încerca să plângă pentru pierderea tatălui ei, lacrimile sunt în zadar și niciodată nu a putut să facă acest lucru și să simtă că s-a eliberat de durere. Cu toate astea, Maria Constantin știe că tatal ei o veghează și îi este mereu aproape.

"De câte ori ma gândesc la tatăl meu îmi vine sa-l sun. Eu nu am reușit niciodată sa plâng și sa ma descarc după pierderea tatălui meu. Eram mult mai apropiata de tata decât de mama. Eu nu am apucat sa ma exteriorizez și de câte ori ma gândesc la el este foarte dureros. ", a mărturisit Maria Constantin în direct la Antena Stars.

 

Citește și: Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul siluetei sale: „Eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere”

Autor: Romina Băluță | Dată: 30 iul, 10:32

Bancul serii: La cinema

Șeful poliției îl cheamă pe agentul care tocmai îl urmărise pe criminal:


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții