Maria Constantin, la capătul puterilor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă: „Vreau să îmi revin”
Data publicării:
Maria Constantin a făcut primele declarații, după ce a ajuns de urgență la spital din cauza unei probleme de sănătate cu care se confruntă de câțiva ani.

Maria Constantin a ajuns în cursul zilei de ieri, 13 mai, de urgență la spital din cauza unei probleme cu care de confruntă de ani de zile. Afecțiunea care nu îi dă pace este o bronșită cronică, care revine de fiecare dată când răcește. Artista a mărturisit într-un interviu pentru Antena Stars că recent a cântat în Bulgaria, unde temperaturile erau destul de scăzute, ceea ce i-a provocat stări febră și frisoane.

„Este o problemă de sănătate cu care eu mă confrunt de câțiva ani de zile. O bronșită cronică, care se pare că revine după cea mai mică răceală. S-a întâmplat ca eu de Sărbătorile Pascale să trebuiască să cânt undeva în Bulgaria și acolo, într-adevăr, era un pic cam rece, fiind afară concertul. În prima fază am avut frisoane, febră, după care am început să nu mai pot respira foarte bine. ”, a mărturisit Maria Constantin, la Star Matinal.

Te-ar putea interesa și: Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Maria Constantin, la capătul puterilor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă: „Trebuie să fac perfuzii timp de 10 zile”

Maria Constantin a încercat timp de o săptămână să se trateze singură acasă. Lucrurile au avansat, însă, destul de rapid, motiv pentru care a luat decizia de a merge de urgență la spital, la îndemnul soțului ei. Acum, toată familia îi este alături și speră să își revină cât mai rapid.

„Am încercat să iau antibiotic, la recomandarea doctorului, dar ieri am ajuns la spital de urgență și trebuie să fac perfuzii timp de 10 zile. Nu voi rămâne internată. Am  vrut să stau acasă pentru că mă simt mai bine. Doctorii își doreau să stau internată. Vreau să îmi revin cât mai repede și fac tot posibilul. Încerc să stau la căldură, să stau cât mai mult liniștită și să dorm cât mai mult.

Soțul mi-a spus să merg la spital. Eu sunt genul de om mai puternic și am zis că o să se rezolve, dar el mi-a spus că trebuie să mergem la spital. Este alături de mine toată familia”, a mai spus Maria Constantin.

Te-ar putea interesa și: Care sunt idolii din viața lui Carmen Tănase: „N-am cum să aleg una dintre ele. A fost o lecție pe care n-am să o uit niciodată”

Maria Constantin a ajuns de urgență pe patul de spital

În urmă cu o zi, Maria Constantin a povestit pe pagina ei de Instagram că a ajuns de urgență pe patul de spital. Cu toate acestea, artista este optimistă și și-a asigurat fanii că o să-și revină rapid.

„Dragii mei, așa e când crezi că o bronșită se poate rezolva acasă, cu medicamente și, până la urmă, fac ce fac și tot la urgențe ajung, dar vă țin la curent. O să fiu bine, sunt sigură. Doamne Doamne e cu mine!”, spunea Maria Constantin, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Iustin Petrescu, declarații după despărțirea de Marilu: „Nu mă deranjează să o iau de la zero. Trebuie să țin doliu pentru relație. S-a oprit tot”

Te-ar putea interesa și: Minodora recunoaște că-l îndrăgește pe Aurelian Temișan: „Știe și Monica, deși ea s-a și supărat la un moment dat”

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel