Maria Covasa de la Insula Iubirii rupe tăcerea. A venit la TV cu mesajele pe care le-a primit de la Marcel, deși era în relație cu Armina: „M-a căutat. A ținut legătura cu mine”
Data publicării:
Maria Covasa de la Insula Iubirii aruncă bomba. Fosta concurentă venit la TV cu mesajele pe care le-a primit de la Marcel, după plecarea din Thailanda.

În cadrul emisiunii Insula Iubirii, Marcel părea să se fi îndrăgostit de concurenta Maria Covasa, care era pe atunci în relație cu Daniel Ungureanu, cunoscut sub numele de Dany Boy. Cu toate acestea, relația lor nu a evoluat, iar cei doi au rămas doar la stadiul de amici, chiar dacă ispita părea să vrea ceva mai mult. După încheierea filmărilor, Marcel s-a întors în țară și a continuat să își caute sufletul pereche, iar la scurt timp s-a îndrăgostit de o altă femeie, pe nume Armina, pe care a și cerut-o în căsătorie.

Te-ar putea interesa și: Radu Vâlcan a ajuns pe mâinile medicilor. Prezentatorul TV a primit rezultatul analizelor medicale, după ce s-a testat de cancer: „Nu este un subiect tocmai confortabil”

Maria Covasa de la Insula Iubirii rupe tăcerea. Mesajele pe care le-a primit de la Marcel, deși era în relație cu Armina: „M-a căutat. A ținut legătura cu mine”

La mai bine de jumătate de an de la terminarea filmărilor, fosta iubită a lui Dany Boy a venit la TV cu dovezi, mai exact conversațiile pe care ea și Marcel le-au avut, după revenirea din Thailanda. Tânăra a recurs la acest gest, după ce fosta ispită de la Insula Iubirii a declarat că nu au mai păstrat legătură după încheierea filmărilor. Maria Covasa susține că Marcel i-a scris chiar și când era într-o relație cu logodnica sa.

„Eu am spus că mie mi-a dat mesaje după ce s-a terminat Insula Iubirii, în martie. După ce s-a terminat de filmat emisiunea el m-a căutat. El a ținut legătura cu mine, nu e că nu a ținut legătura cu mine, cum spune. M-a mai căutat în timp ce era cu Armina, dar nu m-a căutat pentru a fi ceva mai mult atunci, m-a căutat strict să îmi spună atunci, când s-au prezentat ispitele, cu hate. Zicea că nu înțelege de ce își ia atâta hate că el a fost un băiat bun. (...) M-a căutat atunci când ne-am întors în țară. El a declarat la un moment dat, după ce s-a difuzat emisiunea, că trenul a plecat din gară, a dat de înțeles că eu nu am mai avut șansă la el, dar el m-a căutat după ce s-a terminat emisiunea. (...) Marcel este un băiat foarte bun.

Are bun simț, respect. Consider că ea îl strică, el nu e așa. Ea e foarte posesivă, m-a blocat. Consider că are o teamă. Asta e ea. Din moment ce iubești un om, atunci lasă-l să fie liber, pentru că el oricum o să stea acolo dacă te iubește. Nu poți să-l ții cu forța. (...) Noi am vorbit destul de mult după ce s-a terminat emisiunea. Pe mine asta m-a deranjat, că nu a recunoscut, adică putea să recunoască. I-am spus că nu ne mai vedem, pentru că eu am început să vorbesc cu Beni. (...) Pe mine mă deranjează că el spune că nu a mai vorbit cu mine. A declarat că am treabă cu nu știu ce pești. A declarat niște lucruri foarte urâte. A avut o declarație foarte urâtă față de mine”, a declarat Maria Covasa, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

Te-ar putea interesa și: „Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Conversația pe care a avut-o cu Marcel, după întoarcerea din Thailanda

Marcel: Eu m-am dedicat pentru tine. Tu ai renunțat ușor la mine și oricum se vedea că îți plăcea de Alin. Și când ne jucam cu prafurile colorate pe plajă, numai cu el te jucai. Am văzut multe.

Maria Covasa: Așa ai văzut tu. Eu m-am jucat și cu ceilalți, nu doar cu Alin

Marcel: Eu m-am jucat și cu ceilalți.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin

Captură video: YouTube/AntenaStars

Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Sursă foto: Freepik

Fructul bogat în proteine care crește masa muscular și ajută la întărirea oaselor




pixel