Maria Dragomiroiu, dezvăluiri inedite din copilăria sa: „Mâncam dude cu porcii. Camera unde încăpeau două paturi și o măsuță mică. 3 frați și 2 părinți. Acolo dormeam, acolo mâncam.”
Data publicării:
Maria Dragomir a făcut confesiuni emoționante despre copilăria sa. 

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Artista a cucerit simpatia multor români cu felul său carismatic și calitățile vocale. Aceasta și-a început cariera de interpretă de la o vârstă foarte fragedă, fiind pasionată de muzica populară încă din adolescență. 

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri inedite din copilăria sa

Îndrăgita interpretă de muzică populară recunoaște că a avut parte de o copilărie frumoasă și s-a bucurat din plin de momentele petrecute la țară. Maria Dragomiroiu și-a amintit cum mergea cu vitele și porcii pe deal. Totodată, artista recunoaște că de acolo a venit și dragostea pentru muzica populară. 

„ Eram mică, eram la țară cu porcii și cu vitele pe deal. Nu aveam televizor. Mâncam dude cu porcii. Mergeam cu porcii la dude, pe marginea drumului, mă urcam în dud și îl scuturam. Eu așa am început să prind drag de cântecul popular, ascultând la radio, care stătea în camera noastră mare de 9 m pătrați, unde încăpeau două paturi și o măsuță mică. Eram 3 frați și 2 părinți care dormeam acolo. Acolo dormeam, acolo mâncam, acolo depănam povești la lumina lămpii. ”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu,  în cadrul podcastului moderat de Adrian Enache.

Maria Dragomiroiu, mărturisiri  despre debutul său în muzică

La vârsta de 68 de ani, Maria Dragomiroiu a reușit să cucerească publicul larg cu vocea sa inconfundabilă. În cadrul  unui interviu, artista a povestit cum a fost debutul său în cariera muzicală. 

„ Acesta a fost cel mai important, Floarea din grădină. Am câștigat și am câștigat cu nota 10. Am fost foarte fericită și mi-am dat seama că ăsta este drumul meu, că nu-mi doresc să fac altceva decât să cânt. În primul rând, pentru bucuria sufletului meu și această bucurie să o împart cu oamenii. Oamenii m-au primit cu atâta bucurie, atâta plăcere și mi-au dat încredere în mine. Câte un pas, câte un pas, câte o cărămidă, câte un om, o întâlnire, așa am ajuns până aici. Nu a fost ușor. ”, a spus Maria Dragomiroiu.

A fost taximetrist și cânta în baruri

La începutul carierei sale, artista cânta prin baruri, iar noaptea făcea taximetrie.

„De multe ori nu am avut bani de pâine și m-a marcat acest lucru. Mi-aduc aminte și când cântam la bar, era un grup și pe o fată din grup o duceam până la Cuțitul de Argint și ne dădea 10 lei, asta la 2 noaptea când se termina barul. Și într-o seară nu ne-a dat, ne-a zis că ne dă mâine seară. A căzut cerul pe noi, pentru că noi ne bazam pe acei bai de pâine și știu ce înseamnă.

De foarte multe ori nu am avut, dar m-am lăsat pe mine, nu am mâncat, dar pentru copii tot timpul am avut. Apoi pe ei i-am dus la mama la țară și acolo au avut de toate, au avut și dragoste și îmi era dor de ei și nu puteam sta fără ei. Vara, la mare, nu știu cum le puteam face pe toate, cu 2 copii după tine, să cânți în 5 locații, iar dimineața femeile de serviciu la 5 dimineața veneau să-și ia gălețile, că era oficiu acolo unde dormeam noi

și era greu că aveau 2 și 3 ani. Atunci mi-am făcut și cel mai frumos costum popular al meu, cuseam mărgele. Nu mi se părea greu.", a mărturisit Maria Dragomiroiu în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   copilărie  Maria Dragomiroiu 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel