Maria Dragomiroiu, mărturisiri triste, în pragul Sărbătorilor Pascale: „Sunt spre finalul carierei mele”
Data actualizării:
Data publicării:
Maria Dragomiroiu le-a dezvăluit fanilor săi faptul că este spre finalul carierei sale, întrucât nu se mai regăsește deloc în trendurile muzicale din industrie.

Maria Dragomiroiu este pregătită să primească în casă sfânta lumină din noaptea de Înviere. Artista mărturisește faptul că este extrem de emoționată în această perioadă, când toate amintirile o leagă de copilărie și de momentele unice petrecute alături de frații și părinții ei. 

„Este Vinerea Mare, este o zi de suflet înainte Sfintelor Paști, în care se merge la cimitir și se jelesc morții. Așa știu eu de când era la țară și mergeam cu mama.

Așa mă apucă niște emoții, pentru că retrăiesc momentele de atunci. Pregătirile pentru Paște arată ca la orice român. Românul este iubitor de tradiție. Aceste sărbători ne încarcă sufletește, ne ajută să mai mergem încă un an. Credința este singura care ne mai poate aduce într-un fel de echilibru”, a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit Fanatik

Te-ar putea interesa și: Maria Dragomiroiu, replică dură pentru cei care o judecă că merge în vacanță cu o pensie mică: „Nu din asta trăiesc!”

Maria Dragomiroiu, amintiri din copilărie, din perioada sărbătorilor

Vedeta și-a amintit cu nostalgie de perioada Sărbătorilor Pascale petrecute acasă, când toate datinile și obiceiurile erau respectate ca la carte. Artista își însoțea mama mereu la biserică în Săptămâna Mare, iar când își termina toate trebuirile pe care cea care i-a dat naștere i le-a acordat, femeia o răsplătea atât pe ea, cât și pe copiii din sat, cu desertul specific copilăriei, gogoșile.

„Au venit toți nepoții, cei patru nepoți ai mei. Am încondeiat ouăle. Când eram mică, la țară, strângeam bojii. Sunt niște plante din care rămâne partea asta lemnoasă, care se usucă.

Joia mare se face curat prin curte, prin grădină, se văruiesc pomii. Toată lumea strânge buruienile uscate și face foc mare. Miroase a proaspăt. Viața o ia de la capăt și mai avem speranță. Iar după ce am făcut curat, mămica mea făcea gogoși. Într-un lighean făcea gogoși mari și simple. Și chema toți copiii din sat. Și mâncăm din alea și mai mare bunătate nu exista.

Mergem la denie. Iar astăzi, când este Vinerea Mare, când se lasă seara, mergeam cu mămica mea la Biserică și lângă fiecare cruce, era câte o persoană care îi jelea pe cei plecați departe. Era un cor, se crea o atmosferă apăsătoare”, a continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: Ce pensie are Maria Dragomiroiu. Suma pe care o primește de la statul român este una extrem de mică: „Cum să trăiesc eu cu...?”

Artista vorbește despre finalul carierei

Mai mult, Maria Dragomiroiu spune că finalul carierei a venit și el, spre întristarea tuturor celor care o urmăresc și o iubesc necondiționat. Totuși, dacă mai sunt persoane care o să-și mai dorească să o vadă la evenimente private, aceasta mărturisește că va fi mereu prezentă, atât timp cât sănătatea îi permite. 

„Eu sunt mai spre finalul carierei mele. Și sunt fericită că am prins…

Nu din punctul meu de vedere, dar acum se cere altceva, în care eu nu mă regăsesc. Cine mă vrea pentru ceea ce reprezint eu, cu mare drag voi spune ‘prezent’. Pentru că artistul nu iese la pensie niciodată. El cântă cât îi este Dumnezeu lăsat”, a mai spus solista.

VEZI și: Cu ce s-a ocupat Maria Dragomiroiu înainte de a deveni celebră. Sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  copilărie  Maria Dragomiroiu  paste 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel