Maria Dragomiroiu, mărturisiri triste, în pragul Sărbătorilor Pascale: „Sunt spre finalul carierei mele”
Maria Dragomiroiu le-a dezvăluit fanilor săi faptul că este spre finalul carierei sale, întrucât nu se mai regăsește deloc în trendurile muzicale din industrie.

Maria Dragomiroiu este pregătită să primească în casă sfânta lumină din noaptea de Înviere. Artista mărturisește faptul că este extrem de emoționată în această perioadă, când toate amintirile o leagă de copilărie și de momentele unice petrecute alături de frații și părinții ei. 

„Este Vinerea Mare, este o zi de suflet înainte Sfintelor Paști, în care se merge la cimitir și se jelesc morții. Așa știu eu de când era la țară și mergeam cu mama.

Așa mă apucă niște emoții, pentru că retrăiesc momentele de atunci. Pregătirile pentru Paște arată ca la orice român. Românul este iubitor de tradiție. Aceste sărbători ne încarcă sufletește, ne ajută să mai mergem încă un an. Credința este singura care ne mai poate aduce într-un fel de echilibru”, a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit Fanatik

Te-ar putea interesa și: Maria Dragomiroiu, replică dură pentru cei care o judecă că merge în vacanță cu o pensie mică: „Nu din asta trăiesc!”

Maria Dragomiroiu, amintiri din copilărie, din perioada sărbătorilor

Vedeta și-a amintit cu nostalgie de perioada Sărbătorilor Pascale petrecute acasă, când toate datinile și obiceiurile erau respectate ca la carte. Artista își însoțea mama mereu la biserică în Săptămâna Mare, iar când își termina toate trebuirile pe care cea care i-a dat naștere i le-a acordat, femeia o răsplătea atât pe ea, cât și pe copiii din sat, cu desertul specific copilăriei, gogoșile.

„Au venit toți nepoții, cei patru nepoți ai mei. Am încondeiat ouăle. Când eram mică, la țară, strângeam bojii. Sunt niște plante din care rămâne partea asta lemnoasă, care se usucă.

Joia mare se face curat prin curte, prin grădină, se văruiesc pomii. Toată lumea strânge buruienile uscate și face foc mare. Miroase a proaspăt. Viața o ia de la capăt și mai avem speranță. Iar după ce am făcut curat, mămica mea făcea gogoși. Într-un lighean făcea gogoși mari și simple. Și chema toți copiii din sat. Și mâncăm din alea și mai mare bunătate nu exista.

Mergem la denie. Iar astăzi, când este Vinerea Mare, când se lasă seara, mergeam cu mămica mea la Biserică și lângă fiecare cruce, era câte o persoană care îi jelea pe cei plecați departe. Era un cor, se crea o atmosferă apăsătoare”, a continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: Ce pensie are Maria Dragomiroiu. Suma pe care o primește de la statul român este una extrem de mică: „Cum să trăiesc eu cu...?”

Artista vorbește despre finalul carierei

Mai mult, Maria Dragomiroiu spune că finalul carierei a venit și el, spre întristarea tuturor celor care o urmăresc și o iubesc necondiționat. Totuși, dacă mai sunt persoane care o să-și mai dorească să o vadă la evenimente private, aceasta mărturisește că va fi mereu prezentă, atât timp cât sănătatea îi permite. 

„Eu sunt mai spre finalul carierei mele. Și sunt fericită că am prins…

Nu din punctul meu de vedere, dar acum se cere altceva, în care eu nu mă regăsesc. Cine mă vrea pentru ceea ce reprezint eu, cu mare drag voi spune ‘prezent’. Pentru că artistul nu iese la pensie niciodată. El cântă cât îi este Dumnezeu lăsat”, a mai spus solista.

VEZI și: Cu ce s-a ocupat Maria Dragomiroiu înainte de a deveni celebră. Sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia ei

Data: 14 apr 2023, 16:17
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  copilărie  Maria Dragomiroiu  paste 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...