Maria Dragomiroiu, replică dură pentru cei care o judecă că merge în vacanță cu o pensie mică: „Nu din asta trăiesc!”
Data publicării:
Maria Dragomiroiu a răbufnit, după ce a fost criticată că merge în vacanță cu o pensie mică.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Artista a cucerit simpatia multor români cu felul său carismatic și calitățile vocale. Aceasta și-a început cariera de interpretă de la o vârstă foarte fragedă, fiind pasionată de muzica populară încă din adolescență.

Maria Dragomiroiu, replică dură pentru cei care o judecă că merge în vacanță cu o pensie mică

Recent, artista a răbufnit, după ce a fost criticată în nenumărate rânduri că merge în vacanțe, deși are o penise foarte mică. Îndrăgita interpretă de muzică populară a mărturisit că s-a săturat de cei care vorbesc doar despre pensia ei și cum de își permite vacanțele în străinătate. 

„Numai despre pensia mea vorbesc, despre această nenorocită de pensie, e vorba de 3 ani jumătate în urmă, pentru că eu nu pot să merg într-o vacanță undeva, că mă ia la rost lumea, cum de îmi permit cu pensia de acum 3 ani jumate”, a mărturisit artista la Antena Stars.

Artista a mărturisit că a fost în vizită la niște prieteni, în America. La scurt timp după ce a publicat câteva fotografii de acolo, Maria Dragomiroiu a primit mai multe mesaje răutăcioase.

„Eu dacă am pus niște poze că am fost în America, mi-am permis să merg și eu în America la prieteni, așa să stau și eu câteva zile, mi-am permis să pun și eu niște poze și cei care asta fac toată ziua, au văzut asta și mi-au scris pe Facebook cum de îmi permit să mă duc cu cei 1200 de lei, cu care am ieșit eu la pensie”, a mai adăugat ea.

Maria Dragomiroiu susține că nu s-a plâns niciodată de pensie

„Să vedem încotro o ia societatea și lumea asta, să îndreptăm necazurile mari, nu problem pensiei mele care a fost acum 3 ani jumate, care oricum s-a mărit, oricum este altceva, iar eu nu din asta trăiesc. Eu muncesc și mă rog la Dumnezeu să îmi dea putere să muncesc și să mai fiu iubită de marele public și să mă solicite, că voi spune tot timpul prezent. A devenit o boală pentru lume, toată lumea a rămas blocată că Maria Dragomiroiu s-a plâns de pensie, lucru neadevărat”, a declarat artista pentru sursa citată mai sus. 

Ce pensie are Maria Dragomiroiu

După 40 de ani de activitate, Maria Dragomiroiu a ieșit la pensie. Într-un interviu recent, artista a dezvăluit ce sumă de bani primește de la statul român. Maria Dragomiroiu a dezvăluit că primește  suma de 1.200 de lei. Îndrăgita interpretă de muzică populară s-a declarat dezamăgită de această sumă pe care o primește, după atâția ani în care a încântat publicul cu melodiile sale. Totodată, artista susține că nu are cum să trăiască cu acești bani. 

„Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, spunea în urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Maria Dragomiroiu înainte de a deveni celebră. Sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia ei

Cu cât o plătea Nicolae Ceaușescu pe Maria Dragomiroiu pentru cântările de ziua lui. Dezvăluirile artistei: „Era mândria și faima că ai cântat șefului statului”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   critici  Maria Dragomiroiu  pensie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel