Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții. Cu ce se spală artista pe față: ”Eu nu mă culc până nu...” / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Maria Dragomiroiu a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre ritualul de îngrijire pe care îl are pentru a-și menține tenul fără riduri, dar ne-a dezvăluit și informații din culisele zilei ei de naștere.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Marea artistă a împlinit recent vârsta de 67 de ani, însă pare că timpul nu-și face deloc simțit prezența asupra fizicului ei și asupra tenului veșnic tânăr. Cântăreața de muzică populară reușește acest lucru, în ciuda stresului zilnic la care este supusă și în ciuda orelor târzii la care se culcă în fiecare noapte. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Maria Dragomiroiu a vorbit despre ritualul de îngrijire peste care nu trece niciodată seara și despre cum reușește să își mențină tenul tânăr. 

„Eu mă culc numai pe la 2-3 noaptea și dimineața, rar mă trezesc după 9, de obicei atunci mă trezesc, pentru că începe altă zi, cu alte probleme, care trebuie rezolvate, tocmai din acest motiv este și acest stres, care obosește omul. Eu nu sunt scutită de el. Am de toate și, de multe ori, mai multe greutăți, fericirea și bucuria trece repede, dar te încarcă. Eu nu fac nimic special pentru a mă menține, nu merg să mă întrețin nicăieri, muncesc foarte mult fizic, prin curte totul e făcut de mine, pentru că asta este și o terapie. Eu doar nu tund iarba, pentru că nu am timp, în rest fac tot, aranjez toate floricelele, vorbesc cu ele.”, a povestit Maria Dragomiroiu în exclusivitate pentru Spectacola.

Ritualul peste care artista nu trece niciodată seara

Chiar dacă nu petrece timp în saloanele de înfrumusețare, artista de muzică populară ne-a mărturisit faptul că are mare grijă de tenul ei, iar seara nu trece niciodată peste un ritual.

„Eu nu mă culc până nu mă demachiez, spălându-mă cu săpun de casă, altfel machiajul nu se ia, cu demachiant, adică eu nu simt. Având un ten foarte uscat, trebuie să mă dau cu orice fel de alifii, nu neapărat sofisticate, poate să fie și ulei, mă dau cu ulei de cocos, trebuie să fie gras, pentru că altfel mă strânge fața și nu pot să dorm. Am grijă de mine, nu pot să zic că sunt așa de la Dumnezeu, suntem toți la fel, trece vârsta peste noi, dar am grijă. Nu merg la cosmetică, pentru că nu am timp, aș merge, așa că mai fac un masaj, am grijă de fața mea categoric, sunt multe modalități acum.”, ne-a mai povestit artista. 

Ce superstiție are Maria Dragomiroiu când vine vorba de păr: „Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă”

Cum se menține Maria Dragomiroiu în formă

Chiar dacă recunoaște faptul că nu este adepta unui stil de viață sănătos și are o slăbiciune, când vine vorba despre mâncare, marea artistă nu uită să se cântărească frecvent. Când observă faptul că a acumulat câteva kilograme în plus, Maria Dragomiroiu ia imediat atitudine.

„Eu stau cu cântarul lângă mine și nu aștept să se adune zeci de kilograme, ca să nu pot să mai fac nimic. Când ai văzut că a trecut un kilogram, două, maxim trei, gata. Nu se mai poate, trebuie să faci ceva. Eu nu mănânc sănătos, pentru că sunt gurmandă. Mănânc din toate, dar puțin. Dacă astăzi am mâncat, mâine nu mai mănânc, nu nimic, dar trebuie să fac ceva. Ori mănânc brânzeturi sau numai fructe, ori numai carne, ceva care să mă ajute să dau înapoi. Acum am vreo trei kilograme în plus, dar scap eu și de astea, nu mă las.

Stresul nu te ajută. Dacă aș avea și eu o zi într-o lună să stau relaxată, aș fi cea mai fericită. Să nu am nimic de făcut, dar nu se poate. E greu când stai stresat, multă lume se îngrașă în felul ăsta.”, a continuat aceasta.

Saveta Bogdan, ALIMENTELE din bucătărie care o ajută să scape de riduri: ”Aplic pe fața curată și las o oră” EXCLUSIV

”Asta este o bilă neagră pentru mine”

De ziua sa de naștere, Maria Dragomiroiu s-a bucurat de o petrecere foarte mare, în propria curte și împreună cu cei mai apropiați prieteni. După ce toată lumea a plecat, interpreta a trebuit să se ocupe singură de curățenie și să pună totul fix în locul în care erau. Acesta este și un defect al ei, după cum recunoaște chiar artista.

„Acum fac curat, e totul pe capul meu. O să mă odihnesc după ce fac curățenie, pentru că la mine trebuie să rămână bec, altfel nu se poate. Asta este o bilă neagră pentru mine, sunt prea exigentă, nu suport să fie mizerie, să nu fie lucrurile la locul lor, sunt doamna scamă. Nu știe nimeni unde să-mi pună lucrurile, așa că eu mă ocup și pun totul la locul lui și după aceea mă simt și eu bine, dar rămâne foarte puțin timp, câteva minute pe zi să zic.”, a mai spus artista pentru Spectacola.

Elena Merișoreanu, adevărul despre intervențiile de înfrumusețare. ”Apelez la estetician. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu cochetă” EXCLUSIV

Cum a petrecut artista de ziua sa de naștere

A 67-a zi de naștere a găsit-o pe cântăreață cu cei mai apropiați oameni în jurul ei, pe care, Maria Dragomiroiu îi consideră ca fiind cel mai de preț dar pe care-l putea primi în această zi specială.

„A fost foarte frumos, a venit toată lumea, foarte mulți prieteni, pe care-i primi cu drag la noi, exact așa cum ne primesc și ei pe noi. Noi suntem mari iubitori de prieteni, suntem o familie sinceră, iar dacă cineva îmi întinde o mână, eu îi dau două.

Valoarea este sufletul care ne-a intrat în curte, prietenia și starea pozitivă pe care mi-o aduc. Toate cadourile au fost minunate și le mulțumesc tuturor, știu că sunt aduse din suflet. Toți s-au simțit foarte bine aici, niciodată nu vor la restaurant, toată lumea vrea aici, acasă. Și iarna, când este ziua soțului meu, scoatem mobila din casă și tot împreună suntem, vrem să ne simțim mai tradițional, se creează o destindere chiar ca într-o familie. Deci tot ce am primit este minunat, dar cel mai minunat dar sunt ei, prietenii mei, care au venit și de la capătul lumii ca să mă îmbrățișeze. Ce poți să vrei mai mult?”, ne-a mai mărturisit Maria Dragomiroiu.

„Soțul meu a organizat asta”

După 37 de ani de căsnicie, artista are în continuare cuvinte de laudă la adresa soțului ei, Bebe Mihu, căruia îi mulțumește pentru toate momentele frumoase pe care i le-a dăruit.

„Soțul meu a organizat petrecerea și îi mulțumesc tare mult. Este cel mai minunat om și dar pe care mi l-a dat Dumnezeu. Sunt un om fericit și mă rog doar să fim sănătoși și să trăim în armonie, pentru că dacă vrei, se poate să ajungi la un numitor comun, chiar dacă toți suntem diferiți. Asta e singura dorință pe care o am: sănătate și să fie pace, să nu se întâmple ceva, să intrăm într-o normalitate. Credința este singurul lucru care poate ține Pământul în echilibru.”, ne-a mai spus artista.

La ziua artistei au participat, după cum era de așteptat, și nume mari din industrie.

„S-a cântat la rece, doar cu finul meu Paul Stângă, unul dintre cei mai mari artiști ai acordeonului, și noi toți, cu Marcel Pavel, doamna Irina Loghin, Nicu Paleru și mulți au fost. Toți am cântat, așa ca între prieteni. A fost ceva inedit.”, a mai spus solista de muzică populară pentru Spectacola.

Maria Ciobanu a dezvăluit ce PENSIE câștigă lunar. Artista, extrem de dezamăgită de statul român: "După 40 de ani de muncă am..."

Maria Dragomiroiu se pregătește de spectacolele organizate pe litoral

„Mă pregătesc să plec la mare, mâine este primul spectacol de pe litoral, soțul meu a plecat deja, pentru că el le face. Acest spectacol are un preț mai mult decât rezonabil, iar soțul meu se încăpățânează să meargă mereu, asta face de 40 și ceva de ani, iar dacă el nu l-ar face, cred că s-ar încheia și acest gen de spectacol, dar el nu se lasă, pentru că-i place ceea ce face. Nu putem cuprinde toți artiștii, pentru că n-ai cum, intră cât se poate. Abia aștept să merg mâine, unde vom avea câteva spectacole.”, ne-a mai spus Maria Dragomiroiu. 

„Nu aveam bani de pâine pentru copii”. Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare despre începutul carierei: „Eram foarte săracă”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cantareata  dietă  ingrijire  Maria Dragomiroiu  ritual 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

pixel