Maria Dragomiroiu, superstițiile peste care nu trece niciodată, când vine vorba de părul ei: Am această plăcere. E vorba de iubire!
Data publicării:
Maria Dragomiroiu a dezvăluit care este ritualul ei prin care își îngrijește părul, dar și ce supersiții are legat de acesta.

Maria Dragomiroiu se poate mândri la vârsta de 66 de ani cu un aspect fizic impecabil. Totuși, pe lângă forma fizică de zile mari, artista mai este foarte apreciată și pentru părul său, pe care l-a avut întotdeauna extrem de lung, îngrijit, oamenii întrebându-se, de-a lungul timpului, despre secretul care stă la baza podoabei capilare a interpretei de muzică populară. Pe lângă ritualul strict de îngrijire, aceasta mai are încă o superstiție, peste care nu trece niciodată. Este semn de iubire, spune ea.

„Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie?

(…) Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru Click!, potrivit impact

Ce ritual de îngrijire are Maria Dragomiroiu pentru părul său

Când vine vorba despre îngrijirea părului, artista are un întreg ritual, cum era și de așteptat. Interpreta de muzică populară îl spală destul de rar, iar pentru a-l usca folosește o tehnică inedită, care i-a cauzat însă și probleme de sănătate. Și, dacă mulți erau curioși de produsele pe care le folosește aceasta, ei bine, artista a dezvăluit faptul că niciodată acestea nu sunt la fel, ci obișnuiește să le schimbe de la o săptămână, la alta. Întreg procesul durează aproximativ o oră.

„Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu duşul pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, şi puţin şampon ca să se facă puţină spumă.

Apoi torn puţin şampon în mână, asta e poziţia cu capul în jos, la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puţin balsam tot în lighean şi îl înmuiem. Ca să-l uscăm, facem morişca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des.

Din cauza acestei morişti, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să ameţeşti, dar devine o obişnuinţă în timp. Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu acelaşi şampon, îl schimb mereu”, a spus interpreta, într-unvideoclip publicat pe Youtube, potrivit sursei citate.

Maria Ciobanu a dezvăluit ce PENSIE câștigă lunar. Artista, extrem de dezamăgită de statul român: "După 40 de ani de muncă am..."

Vedeta a trecut prin momente de cumpănă, după un concert

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică de la noi din țară, emoțiile nu o ocolesc tot timpul pe artistă. Mai mult, aceasta spune că ele sunt prezente destul de des, iar la un concert a avut parte de un incident mai puțin plăcut, din cauza acestora. 

"Emoții sunt mereu și acum fiecare apariție pe scenă este un examen pentru mine. La Floarea din Grădina, la ultima etapă care s-a ținut la Bacău, am luat nota 10 și, când am ieșit din scenă, am leșinat pe o rogojină. Emoțiile au fost atât de puternice încât n-am mai rezistat. Și acum am emoții, la fiecare apariție, chiar dacă sunt 10 sau 100 de mii de oameni, emoțiile sunt aceleași. Am un ritual, spun Tatăl nostru si Crezul și abia după intru în scenă, asta îmi dă mai multă încredere în mine.", a spus Maria Dragomiroiu, potrivit Fanatik.

Elena Merișoreanu, ÎNȘELATĂ cu cea mai bună prietenă. Care a fost reacția cântăreței când a aflat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ingrijire cantareata  Maria Dragomiroiu  par 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel