Maria Iliuț trăiește clipe de GROAZĂ, din cauza războiului: Sunt îngrijorată pentru cei dragi. Nepoții se tem să nu fie luați la luptă
Data actualizării:
Data publicării:
Maria Iliuț s-a arătat a fi foarte afectată din cauza războiului izbucnit în Ucraina, pentru că familia interpretei de muzică populară se află acolo.

Maria Iliuț este o interpretă de muzică populară din România, născută în Cernăuți. Artista și-a exprimat recent sentimentele de teamă, pe care le are din cauza războiului izbucnit în Ucraina. Aceasta spune că se roagă în fiecare zi ca această tragedie să înceteze.

"Eu sunt din Ucraina, Cernăuți. La fiecare știre mă derutez, sunt îngrijorată de cei dragi ai mei de acasă, dar ne rugăm în fiecare zi și sperăm să fie totul bine. Sunt nepoții, sunt cei dragi apropiați acolo. Eu am sufletul în Cernăuți. În fiecare zi ne contactăm, până când e liniște în regiunea Cernăuți. Tinerii nepoți se tem să nu fie luați la luptă, în război. Of, Doamne, sperăm ca măcar în preajma sărbătorilor de Paște să se amelioreze situația.", a declarat Maria Iliuț pentru un post TV din Moldova, potrivit wowbiz.

Artista voia să se întoarcă în locul natal, de sărbători

"Parcă nu ai poftă de nimic. Parcă nu mai știi ce ai de făcut, mai trebuie făcut ceva sau oare e acesta capătul? De Crăciun am fost ultima dată acasă și de Sfântul Vasile. La noi sărbătorile de iarnă sunt foarte frumoase, dar iată că brusc s-a schimbat totul.

Am vrea de Paște să plecăm încolo și să ne fie drumul liniștit. Eu am o căsuță acolo, am în casa mea părintească, cumnata mea și nepoții, dar tot satul mă primește cu drag. De fiecare dată mă întorc cu mare drag și dor. E un loc frumos, pe care ni l-a dăruit Dumnezeu prin creația sa.", a mai declarat Maria Iluț.

Maria Iliuț a divorțat, după 5 ani de căsnicie

Interpreta de muzică populară a avut o căsnicie ce a durat doar 5 ani. Motivul care a produs ruptura dintre ea și fostul soț a fost cariera acesteia, care o punea mereu pe drumuri.

"Eu am citit undeva că dacă viața în cuplu durează până la 5 ani și după, ea continuă să fie toată viața. Vreo 5 ani a fost frumoasă căsnicia, dar apoi nu știu ce nu a mers. Cred că soțul nu și-a dorit ca eu să fiu pe scenă, să plec ziua și să mă întorc târziu acasă.

Nu orice bărbat acceptă lucrul acesta. Dacă mai e și gelos... El voia să stau acasă, la cratiță, să fiu gospodină. Eram atunci în Ansamblul Tălăncuța și când m-am văzut apreciată acolo și pe scenă, eu nu mă puteam vedea altfel. Voiam pe scenă, nu la cratiță.", a adăugat artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cernauti  maria iliut  muzica populara  război  rusia  ucraina 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel