Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”
Data publicării:
Maria Lucia Hohan, celebrul designer român care a cunoscut succesul internațional, se află în mijlocul unui scandal, după separarea de tatăl copiilor săi. 

Maria Lucia Hohan se află în mijlocul unui scandal monstru, după separarea de partenerul ei. Celebra româncă este pusă la zid acum de către un  presupus martor, care ar fi făcut parte și din procesul de „rupere a logodnei”, și care o acuză pe aceasta că și-ar fi înșelat logodnicul cu cel puțin 10 bărbați, pe parcurul celor 11 ani de relație. 

 

Potrivit România TV, martorul Alexandru T. este  bărbatul care a depus mărturie oficială în procesul de „rupere a logodnei” ce are loc între  foștii parteneri de viață, designerul Maria Lucia Hohan și IT-stul Adrian Stănescu. 

„Acestei femei nu i-a păsat nicio clipă de relație, de casă, de familie… Sincer, eu n-am mai auzit de așa ceva, până și filmele sunt pistol cu apă pe lângă ce s-a petrecut în acestă familie. Infidelitățile descoperite de Adrian Stănescu, logodnicul ei, sunt nenumărate… Nu-mi dau seama cum mai funcționează băiatul ăsta. Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie… au fost cel puțin 10 aventuri în 11 ani de relație!”, a declarat în exclusivitate Alexandru T. pentru România TV.

Bărbatul o acuză pe Maria Lucia Hohan că și-ar fi înșelat iubitul cu un prieten al acestuia, în timp ce el căuta inelul de logodnă


„Mărturiile mele ar lăsa cu gura căscată pe orice român care mai are un gram de decență… În ianuarie 2010, în timp ce Adrian Stănescu îi cumpăra entuziasmat inelul de logodnă, ea acceptând propunerea, Maria Lucia Hohan dădea o lipsă totală de scrupule și avea o aventură chiar cu un prieten de-al lui!! Unul… Klingh, Klinch… În timp ce Stănescu alerga prin magazine după inel, viitoarea lui soție îi trimitea mesaje fierbinți de dragoste amicului propriului logodnic. Asta în condițiile în care femeia îi sărise de gât lui Stănescu, când acesta o ceruse de nevastă. Ce să mai înțelegi din telenovela asta?”, a mai declarat Alexandru T., pentru România TV.

 

Reacția designerului


Maria Lucia Hohan, de fel extrem de discretă în legătură cu viața privată. A rupt tăcerea, pe rețelele de socializare, apărându-se în fața acuzațiilor aduse de presupusul martor.

Nu, din păcate n-au existat acești amanți și nici JLO nu este prietenă mea cea mai bună. Privesc cu dezgust un spectacol declanșat de un non-subiect. Așa arată democrația în anii 2022, adică acces liber neîngrădit la justiție și la presă, fiind dată în judecată cu o frecvența lunară de ani de zile pe subiecte născocite și periodic apărând în așa zise articole cu titlu incendiar pe subiecte la fel de derizorii și false. Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, de altfel obținute și publicate în mod ilegal. 
Ceea ce este din păcate adevărat este că o mama de doi copii, întâmplător și designer, a devenit acum 3 ani subiect al unei campanii permanente de denigrare și defăimare în mediul digital și nu numai, de o josnicie rar întâlnită și orchestrată de fostul partener imediat după separare.  
Mulțumesc pentru susținere însă, este binevenită. 
PS. lăsăți-mă sa mă întorc în lumea mea magică cu materiale diafane și detalii drăgălașe, plină de frumos și culoare, nu mă trageți în acest abis sordid de care eu nu aparțin”, a scris Maria Lucia Hohan pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Lucia Hohan (@marialuciahohan24)


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: amanti  logodnic  maria lucia hohan  separare 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel