Maria Tebieș, declarații controversate cu doar o lună înainte ca Iustina să nască: „Aș fi rămas gravidă cu Cornel. Am și zis că îi fac al cincilea copil”
Data publicării:
În timp ce Iustina se pregătește să devină mamă pentru prima dată și mai are doar o lună până la nașterea fetiței sale și a lui cornel, Maria Tebieș reaprinde spiritele cu declarații surprinzătoare. Fosta ispită de la Insula Iubirii a recunoscut că ar fi fost dispusă să meargă mai departe cu Cornel și că, dacă Iustina nu ar fi rămas însărcinată, ea ar fi fost gata să devină mama copilului său. 

Maria Tebieș a fost de departe una dintre cele mai apreciate și controversate ispite feminine din sezonul 8 Insula Iubirii. Bruneta a reușit să atragă atenția încă din primele ediții ale show-ului din Thailanda, devenind rapid sufletul petrecerilor din vila băieților. Deși părea extrem de îndrăgostit de Iustina și lăsa de înțeles că din relația lor nu lipsește nimic, Cornel s-a lăsat rapid „vrăjit” de ispită.

Te-ar putea interesa și: Maria Tebieș, ispita de la Insula Iubirii, i-a pus gând rău lui Jador: „Dacă îl sun, nu o să mai fie însurat” / Video

Camerele de filmat din vila băieților au surprins de mai multe ori apropieri între Maria și concurent. Au mers împreună la date, au dansat și au petrecut timp în piscină, fără ca el să se ferească de camere sau de a avea gesturi în preajma ispitei.

Te-ar putea interesa și: Rețeta delicioasă de macaroane cu brânză a Laurei Cosoi: „Fetele adoră acest preparat, iar pentru mine este comod”

După cele 21 de zile în care au stat separați și au fost supuși la tot felul de tentații, Iustina și Cornel s-au revăzut la bonfire-ul final. Întâlnirea celor doi a fost copleșitoare. După ce s-au îmbrățișat și au văzut momentele pe care le-a făcut fiecare pe insula lui, Iustina i-a oferit lui Cornel un cadou, și anume un test de sarcină pe care l-a făcut înainte cu câteva ore de ultima ceremonie a focului. Atunci, concurentul s-a bucurat când a aflat că va deveni tată pentru a cincea oară. Astfel, cei doi au ales să plece împreună de la Insula Iubirii. Acum, Iustina are deja 8 luni de sarcină și urmează ca luna viitoare să nască o fetiță pe care o va numi Ivana-Nectaria.

Te-ar putea interesa și: Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Maria Tebieș, declarații controversate cu doar o lună înainte ca Iustina să nască: „Aș fi rămas gravidă cu Cornel. Am și zis că îi fac al cincilea copil”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Bogdan Mocanu, Maria Tebieș a recunoscut că, în timpul filmărilor, dacă Cornel ar fi făcut un pas în plus și ar fi întrecut limitele, ea ar fi acceptat. Mai mult decât atât, dacă Iustina nu ar fi rămas însărcinată și nu ar fi părăsit împreună show-ul, ispita ar fi fost dispusă să meargă mai departe. Bruneta a mărturisit că ar fi fost deschisă să construiască o relație mai serioasă cu Cornel și chiar să întemeieze o familie, declarând fără rețineri că ar fi fost dispusă să devină mama copilului său.

„Când stai acolo cu o persoană mult timp... Eu am fost eu. L-am ales pe cel mai ok pentru mine și asta a fost. Dacă Cornel mergea mai departe, eu aș fi acceptat”, a mărturisit Maria Tebieș.

„Mamă, Cornele. Puteai să o ai pe Maria și ai refuzat-o. Și dacă nevasta lui nu rămânea gravidă?”, a întrebat Bogdan Mocanu.

„Rămâneam eu!”, a replicat imediat Maria Tebieș.

„Ai fi făcut copil cu el?!”, a întrebat Bogdan Mocanu.

„Am și zis că îi fac al cincilea copil. Chiar am zis asta, dar mai aștept. Am doar 26 de anișori”, a mărturisit Maria Tebieș, în cadrul podcastului realizat de Bogdan Mocanu.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto




pixel