Marian Godină, lăsat fără permis chiar de un coleg de-al său. Ce a spus polițistul în apărarea sa: „Nu era cazul de localitate acolo”
Data actualizării:
Data publicării:
Marian Godină a fost pus în locul făptașului. Influencerul recunoaște că i s-a ridicat permisul, deși zona în care circula nu ar fi fost nicio localitate. Cum a reacționat vedeta în fața faptului împlinit.

Marian Godină, vestitul polițist cu alpaca în curte, a fost prezent la podcast-ul lui Cătălin Măruță- Acasă la Măruță, și a vorbit pentru prima oară într-o asemenea ipostază, arătând ce înseamnă viața de polițist, dar și cine este Marian Godină, în afara programului de muncă.

Arătându-se mândru de cariera pe care o are în spate, Maria Godină și-a început serviciul în Poliția Rutieră, după care, a trecut în rândul „mascaților”, după cum spune chiar protagonistul.

În lunga sa carieră de polițist la rutieră, Marian Godină s-a confruntat cu suficiente situații pentru a-l face apt să aibă un punct de vedere cu privire la șoferii români. Totuși, nu mulți știu că el însuși a fost amendat de un coleg de al său pentru depășirea limitei de viteză.

Lăsat fără permis de un coleg de-al său

Astfel, Marian a fost întrebat de Măruță dacă i s-a ridicat vreodată permisul, iar răspunsul polițistului a lăsat fanii uimiți:

„Da. La viteză, la radar. Acum 3,4 ani, prin Covasna. Veneam din Republica Moldova și stăteam de vorbă cu Georgiana (soția) și eram destul de supărat pentru că fusesem în Chișinău să-mi cumpăr niște haine de la un magazin și nu le-am mai cumpărat că erau prea scumpe. Cert e că banii ăia au ajuns până la urmă în altă parte. La radar. Și acum nu vreau să găsesc scuze, că sunt sătul de scuzele șoferilor, dar, chiar nu era cazul de localitate acolo, nu era nicio casă. N-am comentat nimic, am fost resemnat total, am semnat, am plătit pe loc”, a precizat Marian Godină.

De ce nu iartă poliția rutieră

Deoarece Marian Godină este atât polițist, tată, dar și influencer pe rețele de socializare, nu s-a putut ca cei din breaslă să nu-l recunoască. Atitudinea polițistului care i-a ridicat permisul a fost una de părere de rău cu privire la conjunctura prin care s-au cunoscut cei doi. Ce este și mai interesant, Marian Godină nu a ripostat în fața faptului împlinit și a ideii că i se va ridica permisul, situație rar întâlnită conform spuselor acestuia:

„A zis că-i pare rău că ne întâlnim în ipostaza asta, dar na... Nici nu am încercat să-i explic pentru că știam...Și uite, lumea nu știe. Mulă lume nici nu crede încă. Nu se poate șterge de pe radar. E un hard care înregistrează, n-ai ce să faci și până la urmă ar fi și o mâncărie imensă să faci vreo prostie de genul ăsta. Mi-am asumat, am luat permisul după 30 de zile, că am făcut reducere din aceea.”, a spus polițistul.

Zvonul normei de dosare

De asemenea, Marian Godină și-a luat timpul de a scoate la lumină un vechi zvon legat de norma polițiștilor potrivit căruia, angajații poliției ar trebui să aibă un anumit număr de dosare zilnic, lucru ce i-ar fi făcut să depășească limitele legii pentru a-și îndeplini norma.

„Nu, nu e o normă. E foarte interpretabilă chestia asta. De multe ori, foarte mulți agenți care nu fac nimic într-o zi de muncă, dacă îi întreabă șeful ce ai făcut azi, încep cu asta „E, dar ce, am normă?”. Chiar nu e o normă, dar nici nu poți chiar să nu faci nimic toată ziua. trebuie să justifici ce ai făcut azi și, până la urmă, asta e treaba unui polițist, vorbind de poliția rutieră. Cât timp tu ai în fișa postului să constați și să cauți contravenții, nu poți după 8 ore în care tu n-ai avut un accident sau n-ai avut altceva de făcut, să vii să zici că n-ai nicio amendă dată. Nu e credibil. Nu merge. Dar, asta nu înseamnă că este o normă.”, a mai spus invitatul.

Puteți viziona podcastul integral aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: marian godina  permis  politie  rutiera 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel