Marian Golea, horoscop chinezesc pentru 2024. Zodia care poate face lucruri mărețe
Data actualizării:
Data publicării:
Marian Golea a făcut previziunile astrale pentru Noul An Chinezesc, în cadrul unei emisiuni moderate de Cristi Brancu.

 

Șobolan
Vor avea prosperitate, primesc ajutor din împrejur, au și o stea de a face bani, lacătul banilor, numai că sănătatea le dă de furcă, atenție și la dușmanii Șobolanului, pentru că începe să-i vâneze anul acesta.

Citește și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru perioada 10 februarie - 10 martie 2024. Zodiile care vor avea parte de succes și prosperitate


Bivol
Eu sunt foarte încântat de ei, de energiile lui, dar există câteva mici probleme. Prima e că există șansa să îi dea vești soția, să se împotrivească la ce vrea să facă, iar el trebuie să facă ce vrea el, nu are nevoie de sfaturi, este genial. Are o stea a succesului, poate să facă bani, dar există șansa ca cineva din anturajul lui să se îmbolnăvească, să aibă mai multe probleme de sănătate.


Tigru
O duce și el bine, are probleme pentru că nu ar trebui să conducă businessuri. Ideea este că el are o stea foarte bună, mai bună ca a Bivolului, dar trebuie să-și revizuiască atitudinea față de oameni. Are uneori șansa să fie crezut că e deasupra lor și atunci oamenii se simt, mai ales în afaceri.


Iepure
Anul ăsta nu are nicio stea bună, în afară de cea a victoriei. Anul acesta are șansa să creadă că lumea nu îi mai bagă în seamă, se însingurează, suferă. Singura modalitate este să-i ajutăm, să fim în preajma lor. 


Dragon
Are steaua de boală, dar nu o duce prea rău, poate să o ducă și bine. Problema este că și el, ca Bivolul, va avea o energie de boală în fața lui, nu el, cineva din anturaj se îmbolnăvește. 

 

Șarpe
Are gura mare, dar poate să aibă foarte multe realizări. Va fi cam vocal, lucru care-l face să se certe cu toată lumea. 

 

Cal

Are cele mai slabe energii, după Cocoș, sunt pe locul doi, dar ei sunt puternici au gânduri mari, iar multe dintre planurile lor vor fi zădărnicite, doar să nu cadă în depresie, o să mai existe ani răi, dar să nu cadă în depresie.  Atenție când mergeți în Sud. 

 

Oaie

Are o stea foarte bună, dar nu se poate bucura de ea, pentru că are alte energii despre procese, litigii, pe care nu le poate înlătura. Din cauza asta, i se poate afecta viața. Trebuie să mai știe un lucru, când trecem prin perioade dificile e bine să ne aliem cu prietenii noștri secreți.

VEZI și: Marian Golea, previziuni pentru Noul An Chinezesc. Avertizările dure transmise de specialist

 

Maimuță

E mult mai bine reprezentată decât Oaia, chiar dacă are steaua 5 în față, e mai rapidă. 

 

Cocoș

Este cel mai afectat. Problemele pot apărea pe diferite planuri, această analiză este una sumară, care îți dă o orientare, dar trebuie să o iei și să o răscolești. 

 

Câine

O duce mai bine decât anul trecut, mult mai bine. Ideea este că e un an rău pentru conducători, pentru că vor fi trădați, fiind și an de alegeri. Eu vă dau un singur sfat: când mergeți să alegeți, nu vă lăsați duși de fente. 

 

Mistreț

O duce mai bine decât Cocoșul, chiar dacă are o stea de ceartă. Anul acesta poate să facă lucruri mărețe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel