Marian Golea, previziuni pentru Noul An Chinezesc. Avertizările dure transmise de specialist
Data publicării:
Marian Golea a făcut mai multe previziuni pentru Anul Nou Chinezesc ce a început pe 10 februarie. 

Pe 10 februarie am intrat în Noul An Chinezesc, care aduce cu sine o serie de transformări și mai multe provocări, dificultăți, ori beneficii pentru diferite persoane, în funcție de semnul zodiacal reprezentativ. Astfel, Cristi Brancu a făcut o emisiune specială cu Marian Golea, specialist Feng Shui, care a făcut mai multe previziuni pentru perioada următoare și a anunțat cine va avea noroc și prosperitate.

„O să fie un an de Dragon care nu va fi foarte fericit, pentru că Dragonul este însoțit de o stea a împăratului. Este plin de pământ, lemn și foc, niciun pic de metal și apă. Fiecare element reprezintă ceva, de exemplu, elementul anului este pământul Yang. Avem un an cu doi justițiari, cu Tigru și Câine. Dragonul, care are un element de lemn înseamnă că practic sunt doi stâlpi de distrugere. Va fi un an foarte dificil, vor fi secete.”, a declarat Marian Golea, într-o emisiune moderată de Cristian Brancu pe Youtube.

Citește și: Regulile Feng Shui pe care nu trebuie să le încalci în luna februarie. Anca Dimancea, avertisment: „Sub nicio formă”

„Noi vom avea un an dificil, fără să facem bani”

Astfel, chiar dacă vin bani din diferite surse, Marian Golea spune că vor exista extrem de multe persoane care nu vor ști să-i investească înțelept și, astfel, să-i înmulțească. Per total, specialistul spune că nu ne așteaptă un an prea favorabil.

„Există foarte mult foc, iar asta reprezintă resurse, putem să luăm bani din depărtare, dar noi nu-i luăm, nu facem prosperitate din ei, banul degeaba îl iei, dacă nu faci nimic cu el. Noi vom avea un an dificil, fără să facem bani. Vor fi multe conflicte, fiecare zodie o duce mai bine sau mai rău. Trebuie doar să ne ajutăm singuri.”, a continuat specialistul.

VEZI și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru perioada 10 februarie - 10 martie 2024. Zodiile care vor avea parte de succes și prosperitate

Marian Golea, previziuni pentru zodii

Marian Golea a făcut și câteva previziuni importante pentru câteva zodii, cărora le-a transmis avertizări, ori le-a spus că le așteaptă un viitor strălucit, cu bani care pot veni fix în momentul în care nu se așteaptă.

„Este o stea a bolilor pe care se află Dragonul și Șarpele, vor avea loc și divorțuri, scandaluri în casă, nu stați în centrul casei. Avem și o stea a învățăturii și a dragostei, care-i va afecta pe bărbați, care pot călca strâmb.

Steaua 8 e pe Șobolan și interesant e că steaua 7 e pe Cal, o stea foarte proastă și mai există aici avertizare pe multe scandaluri. Cele mai importante stele aici sunt 6 și 9, unde stau Bivolii și Tigrii, pentru că se numește prosperitate în viitor, puteți face o schimbare anul ăsta, care vă aduce bani în viitor. Maimuța o duce foarte bine.”, a mai spus Marina Golea.

Citește și: Minerva, horoscop pentru perioada 15 februarie – 15 martie. Zodiile care vor primi bonusuri generoase la locul de muncă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel