Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”
Data publicării:
Marian Mexicanu a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația cu Paula Lincan, dar și despre motivele pentru care au ajuns la divorț după 23 de ani de căsnicie. 

Marian Mexicanu și Paula Lincan au avut o căsnicie de 25 de ani, iar împreună au doi copii. În urmă cu 10 ani, cei doi au divorțat, iar bărbatul a spus de mai multe ori că celebra cântăreață de muzică lăutărească nu l-ar fi iubit cu adevărat. 

Invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, Marian Mexicanu a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu fosta soție. Artistul a mărturisit că în căsnicia lor, femeia avea o atitudine bărbătească, în timp ce el nu era deloc tratat ca un bărbat. Mai mult decât atât, el a precizat că atunci când a hotărât să plece de acasă, i-a lăsat totul fostei soții, fără a lua nimic cu el. Marian Mexicanu a declarat că Paula Lincan l-a gonit ca pe un câine și nu i-a păsat că în acea perioadă el avea probleme de sănătate și se confrunta cu depresia, luând tratament de ani de zile.

Artistul a spus că fosta lui soție a fost o femeie rea și foarte distantă, care nu i-a oferit căldură și afecțiune, deși el i-a cerșit iubirea ani la rând. În plus, bărbatul a precizat că Paula Lincan nu l-a iubit și nu l-a tratat cu respect. Marian Mexicanu a recunoscut că a rămas în căsnicie pentru că o iubea și spera că într-o bună zi se va schimba, dar lucrurile nu au fost deloc așa. 

Te-ar putea interesa și: Betty Salam, mărturisiri emoționante despre pierderea mamei. Cântăreața și-a deschis sufletul: „Sunt atât de doritoare să spun mamă, dar nu pot”

„ A fost o femeie rea, o femeie care nu m-a iubit”

„Paula a avut o atitudine bărbătească. Ea a fost bărbatul în casa aceea și eu am fost femeia. Dacă mi-ar fi fost bine, aș fi fost respectat și ar fi fost totul bine în căsătoria mea și atitudinea ei ca femeie vis-a-vis de mine, crede-mă că nu aș fi plecat să las tot. Am zis: „Nu mai rezist, rămâi cu tot ce avem. Că am avut un milion de euro sau zece bănuți, am lăsat tot, nu am luat nici o furculiță. M-a gonit ca pe un câine, eu fiind cu probleme de depresie, luând un tratament de anxiolitice de 25 de ani, m-a dat afară ca pe un câine. (...)

Nu poți să îi spui unui om „Ieși!”, știind că este bolnav, că ia pastile de depresie. „Tu, ca partenerul meu de viață, dacă știi că am o problemă cu modul de exprimare, să îmi vorbești frumos, să fii cald cu mine. (...) A fost o femeie rea, o femeie care nu m-a iubit și m-a aruncat ca pe o măsea stricată. Eu am iubit-o, am respectat-o și am crezut că se va schimba. Știți câți ani m-am rugat de ea să mă ia în brațe noaptea? Și mi-a spus: „Mi-e cald”. A venit iarna, veneam de unde veneam și spuneam: „Ia-mă în brațe că îmi e frig”. Ani de zile m-am rugat să mă ia în brațe”, a declarat Marian Mexicanu, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

În urmă cu  ceva timp, Paula Lincan a fost și ea invitată în aceeași emisiune, unde a făcut mai multe declarații despre motivele separării de Marian Mexicanu. Artista a spus că a fost întotdeauna alături de el și i-a demonstrat prin fapte respectul și iubirea pe care i le poartă. Mai mult decât atât, ea a precizat că fostul ei soț încă le spune copiilor că nu a fost respectat și apreciat de mama lor, fapt pentru care Paula Lincan consideră că acesta are o înverșunare pe care și-o varsă asupra ei, chiar și după un deceniu de la divorț.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel