Marian Mexicanu le-a făcut avansuri unor cântărețe celebre, unele chiar măritate. Dezvăluiri bombă din viața artistului: „Doamnele, jos pălăria”
Renumitul acordeonist Marian Mexicanu a dezvăluit căror femei celebre le-a făcut avansuri. 

Acordeonistul Marian Mexicanu a a fost invitat în emisiunea La Măruță, de la PRO TV; unde a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la rubrica emisiunii „Spui tot sau îți ia gura foc”.

Deși la început s-a arătat extrem de optimist, declarând că nu are nimic de ascuns și că nu va fi nevoit să mănânce sosurile iuți, pe parcurs, întrebările capcană l-au făcut pe acesta să își regândească strategia și să prefere sosurile iuți, în detrimentul unor răspunsuri care i-ar fi putut crea unele neplăceri mai usturătoare decât sosurile. 

„Nu prea am voie să mănânc iute. Dar acum, cred că orice mă întrebi, eu mai bine răspund decât să dau de necaz”, a spus el, înainte să înceapă proba. 

Câteva runde mai târziu, după ce a refuzat să dezvăluie întrebările și s-a „delectat” cu sosuri iuți, artistul a exclamat: „Am mai văzut emisiunea asta și am zis că sunt vrăjeli. Jur că mori”.


Cele trei vedete pe care le-a curtat, dar care l-au refuzat

Cum nu putea fugi de toate adevărurile, acordeonistul a decis să se mai oprească din mâncat sosuri și să dezvăluie câteva picanterii din viața sa. 

„Spune numele a trei vedete cunoscute cărora le-ai făcut avansuri, dar te-au refuzat”, a este întrebarea care a condus la o mărturisire neașteptată. 

„Sunt multe doamne frumoase. Le-am scris pe rețelele de socializare, frumos, elegant. Când plec de aici e jale. Tu mi-ai distrus viața mie. Deci...Cristina Spătar, Carmen Șerban,  Andreea Bănică. Doamnele, jos pălăria. M-au aruncat fără probleme”, a declarat acesta. 

„Dacă ai fi obligat să iei mâine de soție o vedetă din România, care ar fi alegerea ta?”, a fost o altă întrebare buclucașă. 

„Nu obligat, cu bucurie și cu onoare. Este o doamnă, foarte mult îmi place. Talent, tot respectul: Denise Rifai. Uite, semănăm?”, a glumit artistul. 

„Spune trei calități pe care le avea fosta ta soție și nu le are actuala logodnică”, a venit o altă întrebare.

„Mâncare multă și bună. Gătea bine rău. Călca bine rău de tot, țiplă. Cântare bombă, pe bune tot respectul. Actuala nu calcă, ea e genul din ăsta mai modernă, cu Nufărul”, a răspuns acesta. 

Data: 03 iun 2023, 16:34
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Banica  carmen serban  cristina spatar  marian mexicanu 

Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu, instagram, colaj foto Spectacola

Cătălin Botezatu, detalii intime din dormitor. Cum se iubea designerul cu Bianca Drăgușanu: ”Când face dragoste e sălbatică, fatală, se dăruiește total. Știe să fie și doamnă și...”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristeiAdina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...