Marian Olteanu, actorul din „Clanul”, un Moș Crăciun responsabil: „Promit să fiu atent la detalii și să fac surprize frumoase” / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Marian Olteanu ne-a oferit, în exclusivitate pentru Spectacola, un interviu în pragul sărbătorilor de Crăciun. Actorul principal din serialul „Clanul” ne-a dezvăluit ce planuri are anul acesta, dar și dacă a început „goana” după cadouri.



SPECTACOLA: Ce planuri ai anul acesta de Crăciun? Cum vei petrece?

Marian Olteanu: Ca de fiecare dată, de Crăciun e momentul potrivit să mă liniștesc, cu atât mai mult după un an atât de încărcat. Așa că îmi voi face vreme pentru ai mei și pentru cei dragi.



SPECTACOLA: Ce îți place cel mai mult în această perioadă?

Marian Olteanu: Faptul că nu ne mai grăbim, nu mai alergăm dintr-o parte în alta încercând să bifăm cât mai multe lucruri de pe lista zilnică de ”to do”.



SPECTACOLA: Cum arată cadoul ideal pentru tine? Ce ai vrea să-ți aducă Moș Crăciun anul acesta, dacă ar fi să îi scrii acum o scrisoare?

Marian Olteanu: Cred că în loc să stăm să scriem scrisori și să cerem mai mult, ar trebui uneori să ne gândim cât suntem de norocoși cu tot ceea ce avem. Așa că mi doresc să-mi aducă proiecte frumoase și sănătate să le pot face pe toate.



SPECTACOLA: Acum să presupunem că tu ești Moș Crăciun… ai început “goana” după cadouri? Ce îți place să le oferi celor dragi?

Marian Olteanu: Sincer să fiu? Nu am apucat! Sunt foarte prins la filmări, plus că încă mai am treabă și la teatru. Prin urmare, voi fi un Moș pe fugă, care promite să fie atent la detalii și să facă surprize frumoase.



SPECTACOLA: Povestește-ne o amintire din copilărie, din perioada Crăciunului, care ți-a rămas până astăzi la suflet sau care poate stârni amuzamentul cititorilor. 

Marian Olteanu: Să știi că nu sunt genul de persoană care să trăiască din amintiri. Prefer să mă bucur de prezent. Și atunci, aleg ca toate acele momente frumoase să fie undeva într-un sertar personal! Sunt sigur că fiecare dintre noi avem acele zile pe care nu le vom uita niciodată și care ne vor aduce mereu un zâmbet.



SPECTACOLA: Ce tradiții și obiceiuri se respectau la tine în familie de Crăciun și ce s-a păstrat și până astăzi?

Marian Olteanu: Vremea petrecută în familie, timpul stat la masă și poveștile pe care le împărtășim, mai ales când suntem uneori prea ocupați să fim la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viețile noastre.



SPECTACOLA: Ce nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun? Te implici și tu în prepararea mâncărurilor, gătești?

Marian Olteanu: Nu sunt genul care să petreacă mult timp în bucătărie. Mai degrabă sunt la masă și degust din ele!



SPECTACOLA: Cum arată Crăciunul ideal? Unde trebuie să te afli și ce persoane vrei sa fie în jurul tău?

Marian Olteanu: Mă aflu acasă. Îi am aproape pe ai mei, prietenii dragi. Povestim, râdem, glumim, mâncăm. O zi simplă, nu trebuie multe.



SPECTACOLA: Acum, la final de an, ai vreun regret?

Marian Olteanu: Nu, nu sunt genul de om care să trăiască din regrete. Dimpotrivă! Aleg să gândesc că fiecare experiență m-a ajutat să fiu un om cu o viață complexă.



SPECTACOLA: Ce așteptări și dorințe ai pentru 2023?

Marian Olteanu: Așteptarea este să fim cu toții bine, eu și ai mei, oamenii dragi din viața mea. Ca dorințe? Așa cum spuneam și anterior, să pot avea timpul necesar să mă implic în proiecte diferite, dar care să se potrivească și care să-mi aducă bucurie.

Poate te interesează și: „Mă obsedează gândul ăsta”. Denis Hanganu, actorul principal din „Clanul”, temeri în preajma Crăciunului / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  craciun  interviu  marian olteanu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel