Mariana Cojocaru, horoscop pentru luna octombrie. Zodiile care primesc atenționări: „Acum e bine să fiți cu ochii în patru”
Data publicării:
Mariana Cojocaru a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii până la finalul lunii octombrie.

Mariana Cojocaru a fost invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a făcut predicțiile astrologice pentru toată luna octombrie, pentru fiecare zodie în parte. Urmează o perioadă cu destul de multe provocări pentru majoritatea semnelor zodiacale, astfel încât astrologul lansează mai multe avertismente.

„Este o perioadă atât de ciudată, încât realitatea bate previziunile. Mesajele mele sunt de atenționare sau de protecție, nu vin cu mesaje agresive, ci vreau ca oamenii să fie avertizați. Previziunile mele sunt mult mai blânde, este o perioadă în care vorbim de ispite. Am vești bune pentru Lei, pentru Vărsători și atenționăm Fecioarele”, a declarat astrolgoul Mariana Cojocărescu, în cadrul emisiunii Exclusiv Vip

Berbec
Ei sunt vizați în mod direct, atenționări pe zona sănătății. Avem axa karmică în Berbec, trebuie să fie foarte atenți, mesajele țin de trecutul lor, cu mesaj karmic și chiar de vieți anterioare.


Taur
Stă într-un fel de neînțelegere, nu se înțelege el pe el. Unii au un fel de sabie deasupra capului, mă refer aici la latura sentimentală, relația cu copiii, acolo presiunea e foarte mare. Vom avea și eclipse și lucrurile nu vor fi simple. Ce nu au rezolvat în ultimii 2 ani, se spune că acum revine mai rău.


Gemeni
Vor fi discuții în familie, fie dispute, trebuie să cadă la mijloc, pe un numitor comun, ca să poate să împace pe toată lumea din familie.


Rac
Au o perioadă în care vor dori să caute o relație tip păturică, care să-i acopere, de protecție.

 

Leu
Stau bine, pentru că de acum pleacă Luna Neagră și atunci din punct de vedere al sănătății pot fi mai bine. Cei ce nu au rezolvat ce aveau de rezolvat, pot avea probleme în continuare.

 

Fecioară
Sunt avertizate pentru că Luna Neagră intră în constelația lor și acolo nu-i de joacă, au aspecte karmice, fie pe supărări, fie pe ispite.


Balanță
La fel, și ele trebuiesc atenționate și nu-i de joacă. Acum e bine să fiți cu ochii în patru.


Scorpion
Spre finalul lunii încep să fie mai agitați, a doua Eclipsă a Lunii va fi în Scorpion. Un ciclu de doi ani e cu suișuri și coborâșuri, trebuie să fie atenți.


Săgetător
Au nevoie de hamuri, va fi o perioadă cu cumpene și încheie un ciclu de 3 ani în care trebuiau să înțeleagă, să rezolve ceva.


Capricorn
Au o probă foarte interesantă de 100 de metri, dacă sunteți antrenați și sunteți buni atleți, faceți față, dacă nu, trebuie să găsiți o soluție pentru starea psihică, emoțională, fizică.


Vărsător
Pot și ei să se bucure de faptul că Luna Neagră părăsește o casă foarte importantă relațională, de familie, sentimentală și sunt mai relaxați. Unii se vor gândi acum cum să strângă bani pentru zile negre, ca să rezolve ceva, lucruri importante.


Pești
Se vor afla în fața unui domino. Cu piese foarte frumoase, care se bifurcă și atunci vor trebuie să gândească de două ori înainte, ca să nu creeze furtună pe propriul destin.

Te-ar putea interesa și: Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  mariana cojocaru  octombrie  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel