Mariana Cojocaru, predicții astrologice pentru această vară. Zodia care primește avertizări: „Atenție, pentru că vine furtuna”
Data publicării:
Astrologul Mariana Cojocaru a făcut noi previziuni astrale, în ceea ce privește latura amoroasă a zodiilor din perioada următoare.

Astrologul Mariana Cojocaru a fost prezentă în cadrul platoului Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a dezvăluit cum le vor merge zodiilor pe plan amoros, vara aceasta.

„Din punct de vedere amoros, e o vară mai mult decât fierbinte. Se întâmplă foarte multe schimbări, începând cu luna iulie și mai ales august. Vom avea iubiri la prima vedere. Pentru cei tineri, care își doresc iubiri de o seară sau de o vară. Acum vom avea o conjuncție între Lilith, planeta pasiunilor, Venus și Marte, o conjuncție, o aliniere de planete. Alte cupluri se pot întoarce la problemele nerezolvate din trecut, care se pot amplifica, există risc de separări, este o chestiune generală, se agită spiritele. Alte iubiri vin din vieți anterioare, pentru că îți apare cineva, ceva și te gândești de ce se întâmplă. Lucrurile pe moment se agită, după care se pot liniști.”, a declarat astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul emisiunii.

Berbec

Dacă ai o relație în care nu se mișcă nimic, apare o furtună care poate să strice toate planurile.

Taur

Am vești bune, în sensul în care axa karmică părăsește axa lor și se vor simți mai relaxați, dar trebuie să fie cu ochii pe familie, pe casă, pe părinți și pe cariera pe care o au.

Gemeni

Relația de compatibilitate a verii va fi centrată pe copil, în sensul în care trebuie să vezi ce faci cu el, cum poți să-l educi mai bine, conform astrogramei lui, de ce gândește așa, cum să-l educi mai bine.

Rac

Am vești bune, pentru că aceste aspecte care se conturează, nu-l vizează în mod direct. Este mai relaxată situația, dar privind profund lucrurile, aspectele sentimentale vor fi legate de străinătate, de mișcările pe care vrei să le faci în carieră.

Leu

Este primul vizat. Când vorbim de tineri, este bine, pentru că ei își doresc iubiri, dar pot fi simple focuri de paie. Când vorbim de leii care nu mai sunt chiar adolescentini, atunci lucrurile se pot precipita. În prima parte a verii este ok, dar în a doua parte poate avea parte de tensiuni în amor, risc de separări, certuri, dispute.

Fecioară

Ele stau bine, pentru că e perioada în care ele se refac, se regăsesc, se reorganizează. Trebuie să fie atente la dușmanii invizibili și vizibili. Dragostea ține foarte serios de sănătatea lor.

Balanță

Sunt vizate în mod direct, pentru că se schimbă structura karmică. Atenție, pentru că vine furtuna, în sensul în care în relațiile care sunt mai puțin solide, pot apărea cutremure, chiar dacă ele le consideră solide. Trebuie luate decizii importante.

Scorpion

Este într-o perioadă cu schimbări majore. Cine a avut probleme, trebuia să le repare până acum.

Săgetător

Lucrurile sunt destul de relaxate, dar și la ei se va agita tare de tot. Exemplu este Gina Pistol și Smiley, relație de foc.

Capricorn

Are constrângeri în amor, dar e foarte descurcăț când vrea să obțină ceva.

Vărsător

Are blocaje, datorită aspectelor din Leu și fiecare se descurcă cum poate. Sunt tensiuni mari.

Pești

Relațiile de compatibilitate vor fi centrate pe cei mici, fie copiii, fie nepoți, rude, fie în zona de familie. Acolo se încing spiritele și se întâmplă evenimentele importante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrolog  dragoste  horoscop  mariana cojocaru  zodii 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel