Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. Fosta soție a lui Horia Moculescu a dezvăluit cât costă un abonament
Data actualizării:
Data publicării:
Mariana Moculescu a uimit pe toată lumea, după ce a anunțat că și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. 

Mariana Moculescu este foarte activă pe rețelele de socializare. De data aceasta, vedeta a surprins pe toată lumea, după ce anunțat că și-a făcut cont pe o platformă dedicată adulților.  Fosta soție a lui Horia Moculescu a dezvăluit cât costă un abonament. 

Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

”Prima săptămână este gratuit. Apoi, abonamentul va costa 20 de dolari! Conținutul postat va fi >”, a declarat Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru Click!

„Să știi că înainte de a mă decide să-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz și-au făcut conturi pe platforma pentru adulți, și m-am documentat și pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont și că este succesul ei, toată viața nu a avut ceva important de făcut și va trăi până va muri din asta. Atât de mare efect a avut asupra mea, încât am zis că de ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial”, a mărturisit Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Câți bani vrea să câștige

„Cu vremurile astea știi cum este... Mai bine muncești online decât să te mai duci nu știu unde. Vin niște timpuri ca în pandemie și m-am gândit că poate fi un job sigur din care să câștig un ban cinstit. Doar chiria este 400 de euro, plus curentul electric, plus întreținerea, plus creme, machiaje, parfumuri... destul de mult, vreo 2000 de euro așa. (...) Eu sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”, a adăugat aceasta.

Vedeta este foarte activă și pe TikTok. Mariana Moculescu a recunoscut că a devenit virală în mai puțin de 24 de ore. 

”Îmi place să fac TikTok-uri. Am nevoie de 10.000 de urmăritori pe această platformă. Am cont pe TikTok de 2 ani, dar am intrat live doar de o săptămână. Este un trend pe TikTok cu muzica afro. Am făcut la un filmuleț cu mine, în 24 de ore, 60.000 de vizualizări”, a mai spus fosta soție a lui Horia Moculescu.

Mariana Moculescu, despre drama neștiută din viața sa

Mariana Moculescu a vorbit despre moemtnele grele prin care a trecut mama sa până să o aducă pe lume. Vedeta a povestit că mama a așteptat nu mai puțin de 12 ani ca să o aducă aibă. Femeia a suferit numeroase intervenții chirurgicale și a făcut tratamente timp de 12 ani pentru a putea aduce e lume un copil. De asemenea, aceasta a trecut prin chinuri groaznice. 

„A așteptat 12 ani ca să mă aibă ... cu operații, intervenții chrirugicale, în Stațiunea Sovata an de an, rugăciune și post. Mama mă numea o minune și mă asculta în fiecare noapte să vad dacă mai respir în somn. M-a crescut cu greu și mi-a spus că jumătate eram medicamente și jumătate , naștere normală.”, a mărturisit Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Mariana Moculescu a mărturisit că în acea vreme, medicina nu era atât de evoluată, iar medicii au făcut „experimente”pe corpul mamei sale, lăsând-o cu numeroase cicatrici. 

„În anii '60, '70 se făceau experimente, nu era medicina atât de evoluată. Maică-mea era operată toată. Nu am văzut în viața mea o burtă cu atâtea cicatrici, de la operații. Până și vezica urinară era operată. S-au făcut experimete pe corpul ei, pentru a putea avea un copil.”, a mai dezvăluit bruneta.

Mariana Moculescu, detalii neștiute despre mariajul cu Horia Moculescu

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au decis să divorțeze în urmă cu câțiva ani. Cei doi au împreună o fiică, Nidia. Recent, fosta soție a artistului a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Horia Moculescu. Aceasta a dezvăluit cum s-au cunoscut, dar și cum a decurs relația lor la început.

 

,,L-am cunost când eram foarte tânără. Eram doar un copil, aveam 18 ani. Eu singura mi-am îndrumat pasii, pentru că terminasem liceul de muzică și îmi doream foarte mult să am o intrare în showbiz. Îl admiram și îl admir ca profesionist. S-a luptat ca să își creeze profesia aceasta și pentru un bărbat e de admirat, el a făcut totul din nimic. S-a luptat în viață foarte mult, dar pentru cei din jurul lui nu”, a mărturisit Mariana Moculescu.

Citește și: Mariana Moculescu, detalii neștiute despre mariajul cu Horia Moculescu. Cum s-au cunoscut cei doi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   adulti  mariana moculescu  platforma 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel