Marile iubiri ale lui Sergiu Nicolaescu. Regretul care l-a urmărit toată viața: „Mi-ar fi plăcut să am...”
Povestea de dragoste incredibilă a regizorului Sergiu Nicolaescu. Artistul a fost însoțit și de un regret mare în viață.

Se împlinesc zece ani de când a încetat din viață Sergiu Niculaescu. Reputatul regizor și actor român a creat zeci de opere care încă dăinuie și astăzi. Povestea sa este una lungă, nelipsită și de controverse, dar dacă vorbim despre capitolul artistic, Sergiu Nicolaescu a lăsat o adevărată comoară în spate. Fiind un bărbat carismatic, acesta nu a fost lipsit de atenția feminină. El a fost căsătorit de trei ori, dar, cu toate acestea, un mare regret l-a urmat prin viață.

Un plan sentimental de succes

În anii 1970-1980, în România erau cele trei figuri masculine care acopereau întreaga scenă: Sergiu Nicolaescu, Florin Piersic și Ion Dichiseanu. Regizorul nu s-a ferit din a arăta faptul că mereu i-au plăcut femeile tinere, după cum chiar a afirmat acesta. Dana Nicolaescu era cu 46 de ani mai tânără decât acesta. Ea i-a devenit soție când regizorul avea 66 de ani. Cu toate acestea, protagonistul a avut un mare regret de-a lungul vieții sale.

Deși a avut o carieră de succes, cu zeci de filme foarte bune, Sergiu Nicolaescu nu a lăsat deoparte viața sentimentală. Acest lucru ar fi fost și destul de greu, având în vedere faima care-l urmărea. Chiar el a mărturisit că nu s-a implicat foarte des sentimental:  „În privința numărului nu discut, dar pentru mine a fost un sport. Acum îmi pare rău”, spunea Nicolaescu, conform Viva.

A respectat toate femeile din viața lui

Totodată. Reputatul regizor a avut un comportament ce denotă respect față de toate femeile cu care a fost, chiar dacă pe unele le-a iubit mai mult sau mai puțin. Acesta a apreciat afecțiunea pe care o purtau divele pentru el.

„Le-am respectat pe toate femeile din viaţa mea, chiar dacă de iubit n-am iubit decât câteva. Le-am iubit pentru frumuseţea, misterul, independenţa lor, le-am iubit pentru că mă iubeau,  declara Nicolaescu, potrivit Viva.

De asemenea, femeia care i-a răpit inima regizorului pentru o bună vreme a fost Ileana Popovici, în vârstă de 76 de ani. Aceasta a fost cu protagonistul timp de opt ani și au împărțit scena. Cu toate acestea, nu s-au căsătorit niciodată.

Dana, pasiunea sa

Într-un episod al vieții sale, Sergiu Nicolaescu dezvăluia că nu ar putea avea o relație cu o femeie de 40 de ani. Vârsta este mult prea înaintată pentru placul său. „Îmi plac cele tinere, spunea el. Iată că, la 64 de ani, artistul a întâlnit-o pe Dana Nicolaescu. Până la aceasta, regizorul a fost căsătorit de două ori.

„Repeta rolul cu ea. Și acasă repeta rolul cu Dana. La „Supraviețuitorul” era tot timpul pe platou, chiar dacă nu era producția lor, ci era a Media Pro-ului. De exemplu, la „Ultimul corupt”, Dana venea la probele cu actorii, la probele de lucru, de costume, ne sfătuiam cu ea și ea și Sergiu. Avea foarte mare încredere în Dana. În ultima parte a vieții regreta că nu are un copil”, spunea Radu Corciova, scenograf, potrivit Viva.

Regretul regizorului

„Pentru mine n-a existat altceva în viaţă decât filmul. Am reuşit în film, n-am reuşit în viaţa personală”, spunea Sergiu Nicolaescu.

Regizorul regretă că nu a lăsat urmași în urma sa. Acesta ăși prezintă respectul față de cei care au putut să-și îmtemeieze o familie. Chiar el ar fi dorit cinci-șase copii.

„Mi-ar fi plăcut să am cinci-sase copii, mă rog… n-am avut… Am o mare admiraţie faţă de familiile care au făcut şi au crescut copii. Nu am căutat să mă realizez printr-o dragoste mare. Câti bărbati pot afirma că au întâlnit dragostea vieţii lor? Îndrăgosteala e una, iubirea, cu totul altceva. Iubirea nu-i distracţie şi nici voluptate, ci un angajament statornic şi o devotiune veşnică, a dezvăluit Sergiu Nicolaescu într-un interviu din 2002, conform Viva.

Data: 10 iun 2023, 08:36
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: dana  dragoste  filme  relatii  sergiu nicolaescu  viață 

Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal pe 5 octombrie 2023

Îmbrățișați un sentiment de recunoștință în timp ce...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Eva Măruță, captură video BRomania, TikTok

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, criticată de fani, la debutul în cinematografie. Eva, val de hate după rolul din „Tati part-time”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

Sursa foto: unsplash, autor Jonathan Borba

Semnele zodiacale care se întorc la fostul iubit, pe 4 octombrie 2023. Își doresc împăcarea

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Teo Trandafir și Cristi Brancu/ captură TV/ colaj foto Spectacola

Cristi Brancu, motivul pentru care nu s-a suportat Teo Trandafir. Cei doi nu și-au vorbit timp de 20 de ani: „Relația noastră a început prost”

Rona Hartner la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D

Rona Hartner a învins cancerul, deși se afla în stadiul patru cu metastaze. Cum a fost posibil acest lucru: „Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...