Marilu Dobrescu, mărturisiri cutremurătoare despre sarcina pierdută. Influencerița a izbucnit în lacrimi: „Nu știu cum am trecut de ziua aia”
Data actualizării:
Data publicării:
Marilu Dobrescu a fost invitată în podcastul „Acasă La Măruță”, unde a făcut mărturisiri cutremurătoare despre sarcina pe care a pierdut-o. Influencerița și Iustin Petrescu trebuiau să devină părinți pentru prima dată în luna august 2023.

Marilu Dobrescu trece prin cele mai grele momente din viața ei. Influencerița și Iustin Petrescu și-au dorit extrem de mult să devină părinți, motiv pentru care au încercat timp de un an de zile, însă Marilu nu putea rămâne însărcinată. Dorința a fost atât de mare încât cei doi au apelat la ajutorul medicilor. Următorii doi ani au fost cei mai dificili pentru Marilu Dobrescu. A făcut câteva proceduri de fertilizare în vitro și o mulțime de tratamente. Avea să afle, în sfârșit, că va deveni pentru prima dată mămică.

Marilu Dobrescu, mărturisiri cutremurătoare despre sarcina pierdută

Fericirea nu a durat însă prea mult. Influencerița și Iustin Petrescu s-au bucurat doar două luni de acest moment, după care aveau să afle cumplita veste că a pierdut sarcina. Invitată în podcastul „Acasă La Măruță”, Marilu Dobrescu a făcut mărturisiri cutremurătoare, printre lacrimi, despre sarcina pierdută,.

„Înainte de embriotransfer poți să îți faci o injecție care să îți dea un HCG, hormonul sarcinii, că de la hormonul sarcinii apar testele pozitive, el crește în momentul în care ești însărcinată. În acest procedeu poți să faci o injecție care să dea un HCG fals. Eu uitasem că am făcut această injecție care mi-a dat în corp un HCG fals și când am avut primul embriotransfer, asta s-a întâmplat, am crezut că am rămas însărcinată, că apăruse testul pozitiv. Ne-am bucurat și după am aflat că a fost de la această injecție. A fost o alarmă falsă. Doamne, cât de frustrant a fost. Noi ne și gândeam «Mamă, a ieșit din prima. Mamă, ce tari suntem, am făcut o fertilizare și gata, a ieșit», dar, într-adevăr, după a venit momentul.

La a doua fertilizare, primul embriotransfer, atunci am rămas însărcinată. Nu o să uit ziua aia niciodată și e un moment pe care chiar încerc să îl uit. În momentul în care am văzut testul de sarcină și am văzut că iese pozitiv țin minte că îmi ștergeam ochii și mă uitam. Nu puteam să procesez faptul că ăla chiar e un test de sarcină pozitiv. Ajungi într-o psihoză în care nu crezi că e adevărat. Încerci să cauți dovezi că nu are cum să fie. Îmi tot ștergeam ochii și spuneam că nu are cum pentru că ai atâtea dezamăgiri, atâta frustrare și atâta durere încât atunci când apare binele nu mai poți să-l accepți. Ți se pare că nici nu meriți așa ceva. De asta, în ziua respectivă, până să-i zic lui Iustin că sunt însărcinată trebuie să procesez eu cu mine că este pe bune. L-am anunțat pe Iustin. Nu o să uit niciodată zilele alea. Eram extraordinar de fericiți. Am fost câteva săptămâni gravidă. Sarcina asta lucrează și diferit la fertilizare. Când e în tine și se prinde are în jur de o lună. Eu am fost gravidă aproape două luni”, a povestit Marilu Dobrescu în podcastul „Acasă La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Marilu Dobrescu avea să devină mămică în urmă cu un an. Influencerița donează acum toate hăinuțele bebelușului: „Doare foarte tare”

„Țin minte că-l întrebam pe Iustin dacă putem să-l prindem cu o sită atunci când îl dau afară, ca să vedem că a fost real”

Ulterior, Marilu Dobrescu a primit o veste devastatoare de la medici: sarcina nu era viabilă. Ea recunoaște că absența unei ecografii și a unei imagini concrete a bebelușului a protejat-o de o durere mai mare. 

„A fost o analiză pe care am deschis-o și valorile scădeau. Asta însemna că eu urma să pierd sarcina. Eu nu știu cum am trecut de ziua aia. Nu am mai apucat să fac ecografie. Mai bine că s-a întâmplat așa, că dacă l-aș fi văzut și dacă aș fi avut inclusiv poza aia de la ecograf când plecam nu știu cum mai funcționam în următoarele luni. Sună oribil, dar e mai bine că sa oprit atunci, pentru că măcar n-am apucat să văd ce se întâmplă acolo. După am aflat că trebuie să-l dau afară, nu prin chiuretaj, că era sarcina prea mică. Țin minte că-l întrebam pe Iustin dacă putem să-l prindem cu o sită atunci când îl dau afară, ca să vedem că a fost real”, a mărturisit Marilu Dobrescu, în lacrimi.

Te-ar putea interesa și: Când ar fi avut loc, de fapt, despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Mărturisirea făcută de tânăr: „Toată lumea crede asta, dar nu e așa”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




pixel