Marina Alășan, adevărul despre relația cu Victor Socaciu. Nimeni nu se aștepta la asta: "A ales să aparțină altei femei"
Marina Almășan a decis să spună tot adevărul despre relația ei cu Victor Socaciu. Cei doi au fost împreună timp de 16 ani.

Victor Socaciu  s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Regretatul artist și-a găsit sfârșitul pe patul de spital. Era grav bolnav, iar medicii nu au reușit să îl mai salveze.După moartea artistului, ies la iveală numeroase informații din trecutul său. Victor Socaciu și Marina Almășan și-au unit destinele în anul 1996. Din iubirea lor a rezultat, Victoraș Socaciu, singurul fiu al regretatului artist. 

Recent, Marina Almășan a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fostul ei soț. Aceasta a mărturisit că l-a respectat mereu pe Victor Socaciu, însă după divorțul care a durat cinci ani, a decis să se retragă definitiv din viața lui.

Nu am făcut decât să respect lui Victor. Deși aici sunt multe de spus, dar nu este încă momentul. Și poate nu va veni niciodată… Atunci, în 2012, mi s-a părut corect și demn să ies din peisaj.

Din acel moment Victor a ales să aparțină altei femei, iar eu am refuzat să mai vorbesc cu el, în toți acești zece ani. Cred că pe undeva a fost și “pedeapsa” pe care am simțit nevoia să i-o dau.”, le declară Marina Almășan celor de la Impact.

 

„Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru”

 

Marina Almășan a povestit că majoritatea certurilor erau din cauza infidelităților artistului. Un alt scandal a pornit atunci când  Victoraș Socaciu, pe când avea 16 ani, a decis să își dea tatăl în judecată pentru pensia alimentară. 

 

„Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru, dar și atunci fără să apar în peisaj. Am încurajat însă legătura tată-fiu și am fost tristă de neîntâmplarea ei așa cum ar fi trebuit…”, mai dezvăluie moderatoarea TV.

 

Citește și: Marina Almășan, mesaj emoționant după înmormântarea lui Victor Socaciu: „Contează doar muntele de cântece care rămân în urma lui și cei trei copii”

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 11 ian, 22:57

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare