Marina Almășan, acuzații după înmormântarea lui Victor Socaciu: L-a izolat, RUPT de cei cărora le-a dedicat întreaga sa artă. Merita să-i pună o floare la cimitir
Marina Almășan și-a spus marele regret, după moartea lui Victor Socaciu.

Autorul de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune și fost parlamentar Victor Socaciu a murit luni, pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat de o lună în spital și se afla în comă.

Marina Almășan, cea care i-a fost soție timp de 16 ani lui Victor Socaciu a făcut mai multe declarații după moartea artistului, iar după înmormânarea ce a avut loc pe 30 decembrie 2021, și-a spus marele regret. 

Prezentatoarea TV este de părere că solistul ar fi trebuit să fie îngropat, de fapt, la Cimitirul Bellu, acolo sunt înmormântați și alți mari artiști, și nu în județul Prahova, la Cornu, lângă Câmpina, și susține că și copiii cântărețului ar avea acum același regret, potrivit DC News.

"Înțeleg că toți copiii ar fi vrut să-l înmormânteze la Bellu"

Marina Almășan spune că fiul ei și al lui Victor Socaciu a fost foarte dezamăgit din cauză că tatăl lui nu a fost înmormântat la cimtirul Bellu. În plus, Marina Almășan susține că dacă Victor Socaciu ar fi fost înmormântat la București, copiii lui, care locuiesc în Capitală, ar fi putut să meargă mai des la mormântul lui. A spus despre artist că a iubit foarte mult oamenii și nu știe în ce măsură și-ar fi putut dori el să fie înmormântat "departe de oameni"/

Citește continuarea pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 03 ian, 16:29

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare