Marina Almășan, acuzații grave la adresa soției lui Victor Socaciu. De la ce a pornit totul: "Femeia aia e și ea mamă de copii"
Marina Almășan a pornit un adevărat război împotriva soției lui Victor Socaciu. Vedeta îi aduce acuzații grave Brândușei Simion.

Victor Socaciu s-a stins din viață, în urma unei lungi suferințe. Artistul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. A fost internat de două ori, prima dată din cauza coronavirusului, când toți cei din jurul lui s-au temut pentru viața sa și a doua oară, din cauza unor probleme renale. În 2009, Victor Socaciu a aflat că avea diabet, din cauza unor complicații a făcut dializă până când a putut face un transplant de rinichi. Artistul s-a înscris, atunci, pe lista de așteptare, iar ulterior a fost operat la un spital din Cluj, de îndată ce s-au găsit rinichi compatibili cu organismul său. Din nefericire, problemele de sănătate au continuat, iar artistul și-a petrecut ultima lună din viață, în spital. 

După moartea artistului, Marina Almășan a pornit un adevărat război împotriva soției lui Victor Socaciu. Aceasta o acuză pe Brândușa Simion că l-a pus pe fiul ei, pe care îl are cu regretatul artist, într-o situație urâtă. Mai exact, aceasta nu ar fi anunțat că tatăl său se află într-o stare gravă,  iar tânărul nu a apucat nici măcar să-și ia rămas bun de la cel ce i-a dat viață, deși și-ar fi dorit foarte mult acest lucru. 

 

„Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că și copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire”, a povestit Marina Almășan, pentru Impact.ro

 

Fiul lui Victor Socaciu, gest sfâșietor la căpătâiul regretatului artist

 

Victoraș Socaciu, fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu, a mers și el, devastat de durere, să-și mai vadă tatăl o dată, pentru a-și lua rămas bun. Relația dintre cei doi se deteriorase în ultimii ani, însă dragostea pentru părintele său a rămas aceeași. 

I-a adus tatălui său o chitară

Victoraș Socaciu a mers la privechiul tatălui său însoțit de o domnișoară, îmbrăcată și ea în haine negre. 
Tânărul a așezat o chitară lângă sicriul tatălui său, potrivit Spynews, care relatează că acesta și-a șters lacrimile și, câteva minute bune, a stat fără să se miște, uitându-se în gol, la sicriu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 29 dec, 07:29

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare