Marina Almășan, gest impresionant după moartea lui Victor Socaciu. Nimeni nu se aștepta la asta: „A fost scrisă în primul an de căsnicie”
După moartea lui Victor Socaciu, Marina Almășan a făcut dezvăluiri emoționante despre relația pe care a avut-o cu artistul. Prezentatoarea a făcut și un gest, care a impresionat pe toată lumea.

Victor Socaciu a decedat la vârsta de 68 de ani. Artistul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. A fost internat de două ori, prima dată din cauza coronavirusului, când toți cei din jurul lui s-au temut pentru viața sa și a doua oară, din cauza unor probleme renale. În 2009, Victor Socaciu a aflat că avea diabet, din cauza unor complicații a făcut dializă până când a putut face un transplant de rinichi. Artistul s-a înscris, atunci, pe lista de așteptare, iar ulterior a fost operat la un spital din Cluj, de îndată ce s-au găsit rinichi compatibili cu organismul său.

Victor Socaciu și Marina Almășan au fost împreună timp de 16 ani și din iubirea celor doi a rezultat Victoraș, băiețelul lor. Din nefericire, relația celor doi a ajuns la final, când în viața lor a mai apărut o persoană, iar artistul a decis să meargă pe un alt drum.

Atunci, cei doi au rupt orice legătură, însă după moartea regretatului artist, Marina Almășan a declarat că nimeni nu va șterge vreodată amintirile pe care le aveau împreună. Mai mult decât atât, prezentatoarea a  dorit să facă public în memoria fostului său soț o melodie pe care cei doi au cântat-o împreună după nunta lor. ”Inelul lui Saturn” a fost cântată în joacă și păstrată secret doar pentru cei doi, fără a dori să fie publicată vreodată.

„Melodia a fost scrisă în primul an de căsnicie, se află pe un CD, însă nu a fost făcută publică. Am cântat-o în joacă. A ieşit acest cântec, a insistat să-l punem pe CD. I-am spus, bine, cu condiţia să nu-l promovăm, să nu-l cântăm.

Mie mi se părea că locul meu e cu totul altul, n-aveam nicio şansă să nu mă fac de râs lângă el, mi s-a părut o obrăznicie să apar lângă el, să cânt cu el. Am avut o căsnicie foarte frumoasă, peste 15 ani, al 16-lea a fost mai greu pentru că au apărut norii”, a explicat Marina Almășan la România TV.

 

Cum a aflat de moartea artistului

 

Marina Almășan a declarat că a aflat tragica veste de la fiica cea mare a lui Victor Socaciu. 

„De moartea lui Victor am aflat de la Iulia, fiica lui cea mare. Ea l-a anunţat pe fiul nostru. Victoraş a ţinut legătura cu sora lui, e o relaţie bună între ei. Fiul meu a avut o relaţie mai tensionată cu tatăl lui, dar copilul meu e foarte înţelept şi profund şi l-am lăsat să-şi aleagă el relaţia pe care o are cu tatăl lui.

Va merge la înmormântare cu siguranţă. Ei doi au ţinut legătura, dar nu aşa cum ar fi fost firesc între un tată şi un fiu. De ce nu au fost chemați copiii lui, să-și vadă tatăl, atunci când s-a știut că nu e bine…”, a transmis Marina Almășan, la RomaniaTV.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 28 dec, 08:25

Ce se întâmplă dacă înghiți guma de mestecat

Ai înghițit guma de mestecat? Iată ce se poate întâmpla...


Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare