Marina Almășan îi sare în apărare lui George Buhnici: ”Lumea vine la mare să se bucure de frumos, nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită”
Data actualizării:
Data publicării:
Marina Almășan a făcut o postare pe blogul ei personal, în care îi ia apărarea lui George Buhnici, după ce a jignit femeile cu vergeturi și celulită.

Marina Almășan îi ia apărarea lui George Buhnici, după valul de reacții negative ce au cuprins tot internetul. Jurnalista spune că, la rândul ei, a avut probleme cu greutatea și se expunea extrem de rar la plajă, iar atunci când o făcea era foarte dimineața, înainte să se aglomereze. Mai mult, aceasta susține opinia vloggerului,  care spune că oamenii merg la mare ca să se bucure de ceva frumos, și nu de ”slănină”.

Nadine, revoltată de reacția Marinei Almășan, după declarațiile lui Buhnici: „M-a lăsat mută și cu durere de stomac”

„Cu riscul de a deveni oarecum “avocatul diavolului”, am să mă rățoiesc puțin la cei ce au sărit, la beregata lui Buhnici, ca mușcați de posterior. În primul rând, libertatea de expresie este la fel de valabilă ca și libertatea de a-ți expune epiderma la soare, indiferent de indicația acului de la cântar. Iar dacă ai blog, se presupune că de-asta l-ai făcut: ca să-ți exprimi părerile personale. In comerț este o vorbă : “Prost nu e cine vinde, ci cine cumpără”. Cine ne pune să citim ceea ce nu ne place? Suntem cumva mazochiști? Iar dacă nu ne place, e ca la televizor : doar că nu schimbi canalul , ci schimbi…blogul!

În al doilea rând, vă mărturisesc că, deși nu par, am fost dintotdeauna un munte de pudoare, chiar dacă împachetat în haina unui om de televiziune aparent tupeist. Prin urmare, convinsă fiind mereu că trupul meu adună destule hibe ( deși acum, dacă mă uit la fotografiile Trecutului, aș da oricât să fac schimb cu silueta  mea de-atunci!), m-am “expus” mereu cu zgârcenie în public, crezând  ( la fel ca și Buhnici, constat!) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită, arătate ostentativ. Băile mele de soare se întâmplau mai mereu pe la câte-o periferie de plajă, mai totdeauna în costum de baie întreg și invariabil la primele ore ale dimineții. Explicația mea oficială era că “atunci soarele e mai  puțin nociv.”, a scris Marina Almășam pe blogul ei personal.

Oana Roman pune la zid vedetele care au reacționat în scandalul vergeturilor: ”Ipocriți. Cât eu am fost călcată în picioare, că eram grasă, unde ați fost?”

”Nu trebuie nici confundată lipsa de complexe cu lipsa de bun simț”

Mai mult, aceasta spune că nu încurajează femeile să aibă complexe, dar nici să nu uite de bunul simț. Marina Almășan face referire, de asemenea, și la femeile cu kilograme în plus care aleg să poarte colanți, criticându-le destul de dur.

„Deși nu sunt bărbat, ba chiar mă laud că aș fi o feministă înrăită, mă mai surprind și eu, deseori, privind la câte-o supraponderală al cărei număr de kilograme este invers proporțional cu cel al complexelor, cum își unduiește dramatic depozitele de grăsime din șoldurile care îi deformează colanții. Atenție! COLANȚII!  Sau la câte un minijup ( Atenție, MINIJUP!) din care explodează doi caltaboși consistenți, cocoțați pe tocuri de 10 centimetri, aparținând toate unei dudui parfumate,  care nici măcar nu se sinchisește de crucile pe care și le fac cei din jur. 

Da, și eu sunt de părere că persoanele complexate sunt niște suflete chinuite, dar nu trebuie nici confundată lipsa de complexe cu lipsa de bun simț si cu cea a măsurii.”, a continuat jurnalista.

Bianca Drăgușanu, reacție în scandalul vergeturilor: ”Nu cred că există femei fără celulită”. Ce le recomandă vedeta femeilor care se confruntă cu această problemă

Marina Almășan, reacție, după ce a fost criticată în mediul online

După ce a sărit în apărarea lui George Buhnici, Marina Almășan a fost pusă imediat la zid de zeci de persoane. Aceasta îi numește pe cei care și-au permis să-i comenteze urât drept ”frustrați” și ”agresivi”, spunând faptul că într-o societate democratică oricine are dreptul să-și expună orice părere. În cele din urmă, jurnalista le dă și un sfat celor care se luptă cu kilogramele în plus.

„M-am trezit înconjurată de o masă de frustrați, agresivi, violenți, intoleranți, veninoși, fericiți că, sub anonimatul pe care încă avem iluzia ca ni-l oferă online-ul, au posibilitatea să se descarce, să-și reverse furiile acumulate din varii motive : eșecuri personale, venituri insuficiente, șefi greu de suportat, deziluzii în amor și, de ce nu? chiar și kilograme în plus, căci și acestea pot deveni, la un moment dat, serioase motive de frustrare si încrâncenari mustind a ură.  Aceasta e, dragii mei, societatea românească, cea democratică,  în care fiecare are, teoretic,  dreptul la opinie, mai cu seamă poate noi, jurnaliștii,  care ne-am ales această meserie tocmai pentru a ne exprima liber opiniile. 

Nu am nimic cu femeile supraponderale, am prietene și prieteni rotunjori, altminteri oameni de toata isprava si al căror suflet cântarește mai mult decât trupul. Nu pledez nicidecum pentru scoaterea grăsuțelor “în afara legii Litoralului”

Mai bine, ascultați la mine: dacă nu vă încadrați în niciuna din categoriile “exceptate”, enumerate de mine mai sus, atunci puneți lacăt la frigider ( la gură nu, acolo aveți liber să spurcați cât doriți, dacă asta vă aduce fericire !) și mai dați jos un kilogram-două, că face foarte bine la sănătate, credeți-mă!”, a scris Marina Almășan în altă postare făcută pe blog.

Dan Capatos, mesaj dur pentru George Buhnici: ”N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe?”

Care sunt declarațiile controversate ale lui George Buhnici

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice.

E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” ”, a spus George Buhnici în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show de pe Antena Stars. 

Prima companie care reacționează în scandalul cu George Buhnici: ”L-am anunțat că vom încheia parteneriatul cu el. Vom respinge orice atitudine de sexism și discriminare”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: george buhnici  marina almasan  reactie  scandal 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel