Marina Almășan intervine în scandalul de la Untold, în care e implicat Gheboasă: „Nu-i poți interzice. Ați vrut democrație”
Data actualizării:
Data publicării:
Maria Almășan și-a spus și ea părerea cu privire la scandalul care a acaparat industria muzicală.

Prestația pe care Gheboasă a avut-o pe scena de la Untold a stârnit un adevăr val de reacții negative în rândul oamenilor, care l-au pus la zid pe artistul care nu ar avea deloc o influență bună asupra tinerei generații. Faptul că versurile obscene erau cântate cuvânt cu cuvânt de publicul numeros de la festival a scandalizat o țară întreagă, iar reacțiile persoanelor publice nu au întârziat să apară. Marina Almășan consideră că vina nu este neapărat a artistul care a ales să interpreteze acest gen muzical, cât a publicului care ascultă acestă muzică. Unde este cerere, există și ofertă, spune Marina Almășan.

„Eu sunt sigură că dacă adulții ar cunoaște limba engleză și ar traduce multe din textele pe care le ascultă astăzi tineretul (foarte bun vorbitor al acestei limbi!) s-ar lua cu mâinile de cap!

Deci artistul acesta (n. red.: Gheboasă), care a stârnit atâta vâlvă, nu e un accident în peisajul nostru muzical. Până la urmă, asta stă scris pe vremurile pe care le trăim: copiem tot și toate, fără discernământ. Tinerii sunt fascinați de tot ceea ce vine din afară, bun sau rău. Și, oricum, răul vinde mai bine decât binele! Și mai e ceva, asta o spun ca economist. Până la urmă, piața dictează! Dacă cererea există, apare și oferta. Un astfel de gen ar putea dispărea peste noapte dacă n-ar avea adepți. În plus, cum se spune, prost nu e cine vinde. Prost e cine cumpără”, este reacția avută de Marina Almășan pentru Fanatik

VEZI și: Cum a aflat Marina Almășan că Victor Socaciu a înșelat-o: „Stăteam acasă și fremătam pentru sănătatea lui”

„Societatea românească s-a degradat puternic”

Mai mult, celebra prezentatoare consideră că societatea în care trăim nu are puterea de a interzice acești artiști pe piață. Cu toate acestea, totul poate fi rezolvat prin intermediul educației, spune Marina Almășan, care trage un semnal de alarmă către toți părinții care le permite copiilor să participe la astfel de festivaluri de muzică. 

„Societatea românească, în ansamblul ei, s-a degradat puternic. De aceea au priză astfel de artiști. Nu-i poți interzice. Ați vrut democrație, aveți democrație! Poți doar să le limitezi piața. Iar asta se face prin educație. EDUCAȚIE! Educație care începe în primul rând de acasă.

Un copil crescut în spiritul adevăratelor valori, de către niște părinți care au timp de el și cărora le pasă de viitorul copiilor. Cei adunați acolo (n. red.: la Untold), la astfel de spectacole și extaziați în fața unor astfel de artiști sunt oricum pierduți pentru societate. Haideți, așadar, să salvăm ce se mai poate salva!”, a continuat aceasta, pentru sursa citată.

Citește și: Marina Almășan, ritual de frumusețe, la 56 de ani: „Asta e tot”. Sfatul prețios primit de la designerul Zina Dumitrescu / EXCLUSIV

Ce părere are Mircea Badea despre acest subiect

După cum era de așteptat, nici Mircea Badea nu a lăsat necomentat acest subiect atât de controversat. Nici acesta nu vede vina neapărat în genul muzical interpretat de artist, cât în festivalul Untold în sine, care nu promovează niște valori și principii prea educative.

„Eu nu am o problemă cu ce cântă sau ce face domnul Gheboasă. Mă doare-n cot! Trap e un gen muzical – pentru mine muzica înseamnă cu totul altceva – internațional. Nu s-a inventat în România. Derivă din rap. Trap-ul este un fel de rap updatat, cumva pe steroizi. Nu am o problemă cu trapul. Există trap în orice țară civilizată. Unii spun că este horror, în timp ce alții sunt fanii trap. Pe mine mă doare-n cot!

Indignarea celor din spațiul public e că nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva. Întrebarea mea e: De ce nu se poate? Păi despre asta e vorba la festivalu’ lu’ pește! Dar când se duce copilul și ascultă Armin van Buuren, adică o aproape nesfârșită serie de sunete acute de alarmă de apartament și de vapor care solicită trecerea prin ecluză, timp de mai multe ore, e bine? Habar n-am!”, a declarat Mircea Badea în emisiunea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: gheboasa  marina almasan  scandal  untold 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel