Marina Almășan le dă replica celor care au acuzat-o că vrea să facă bani cu cartea despre Victor Socaciu: „Înțelegerea mea cu editura a fost foarte clară”
Data publicării:
Marina Almășan le închide gura celor care au acuzat-o că ar fi scris cartea despre Victor Socaciu pentru a se îmbogăți. 

Marina Almășan a lansat recent cartea ”Ceasul Iubirii”, în care spune povestea celor 16 ani petrecuți alături de Victor Socaciu.
Carea este un succes și oamenii se grăbesc să o cumpere. Cu toate astea, au fost și unele voci care au acuzat-o pe fosta soție a artistului că ar fi vrut să se îmbogățească de pe urma acestei scrieri. 

Marina Almășan le închide gura acestora și spune că a donat editurii toate drepturile de autor, astfel, ea nu va beneficia de niciun venit de pe urma cărții. 

 "Trebuie să vă spun că înțelegerea mea cu editura a fost foarte clară de la bun început.

În contractul bilateral încheiat, am specificat că renunț de bună voie la drepturile mele de autor remunerate.
Am păstrat doar o clauză prin care editura îmi cedează cu titlul de gratuitate un anumit număr de exemplare, cărți pe care la rândul meu le-am dăruit aproape integral prietenilor mei.", a declarat Marina Almășan, pentru Playtech. 

Nu vrea să facă un subiect de cancan din carte

Mai mult, prezentatoarea TV spune că nu a scris cartea cu gândul că întâmplările relatate vor ajunge subiect de tabloid. 


"Niciun moment nu am scris această carte ghidată de un asemenea gând. Nici pomeneală! Pentru mine contează că am reușit să duc până la capăt încercarea mea, că volumul a apărut și el se bucură de succes. Am lansat cartea la București, la Deva și Giurgiu.


Urmează alte lansări, în funcție și de programul meu, la Băile Govora, la Brașov, la Alba Iulia. Este foarte posibil să existe și persoane care au cumpărat cartea pentru a afla mai știu eu ce cancanuri. Există câteva episoade mai nostime în carte, dar nu voi vorbi despre ele, fiindcă nu mă dau în vânt după așa ceva!", a mai spus Marina Almășan.

 

Marina Almășan, SEMNE de la Victor Socaciu. Dezvăluirile vedetei: "Le-am primit după ce el a murit, din păcate"

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat de o lună în spital și se afla în comă. Victor Socaciu și Marina Almășan și-au unit destinele în anul 1996. Cei doi au fost căsătoriți timp de 16 ani și au împreună un fiu, pe Victoraș Socaciu. Regretatul artist și Marina Almășan s-au despărțit în 2012, iar în 2016 Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion. 

După moartea lui Victor Socaciu, Marina Almășan a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, că a primit niște semne din partea fostului soț. De asemenea, vedeta a precizat că lucrurile ar fi stat altfel dacă ar fi primit aceste semne înainte.

"Sunt niște lucruri pe care le-am aflat după moartea lui Victor, sunt niște semne trimise de el către mine, pe care eu le-am primit după ce el a murit, din păcate. Poate că lucrurile s-ar fi schimbat dacă le-aș fi primit înainte, dar asta este. Nu putem să știm niciodată cum ar fi fost dacă...Mai multe despre aceste semne le-am scris în carte, acolo vorbesc în detaliu și cred că o să constituie una dintre surprizele acestei cărți", a declarat Marina Almășan pentru Spectacola. 

Marina Almășan a scris o carte în memoria lui Victor Socaciu

Vedeta a scris și o carte în care vorbește despre povestea de dragoste dintre ea și Victor Socaciu. Marina Almășan a lansat cartea pe 5 mai, cu două zile înainte de ziua fiului său și al lui Victor Socaciu. La acea vreme, Marina Almășan a dezvăluit și cine a susținut-o în decizia de a scrie această carte.

"Cartea o să apară în luna aprilie și o voi lansa pe dat de 5 mai, cu două zile înainte de ziua de naștere a fiului meu, care împlinește pe 7 mai, 25 de ani. Este o carte pe care eu i-o dedic, în memoria tatălui său. Vreau să fac o lansare a cărții spectaculoasă, la care am început deja să lucrez. Vreau să fie prezent și Victor, indirect, prin cântecele sale, vreau să fie prezenți toți prietenii săi, oamenii care l-au cunoscut/ Îmi doresc să fie un fel de omagiu pe care îl aducem noi, cei doi membrii ai sufletului său, adică eu, fosta soție, și Victor Jr, fiul său. Este un omagiu pentru cel care a plecat atât de neașteptat și atât de trist dintre noi. 

Când am decis să scriu această carte, cel mai mult m-am susținut eu pe mine pentru că a fost dorința mea să aduc la lumină amintirile mele legate de căsnicia cu Victor Socaciu și să curăț puțin imaginea deformată pe care a prezentat-o presa, în momentul în care noi ne-am despărțit. Vreau ca lumea să rămână cu certitudinea că noi am avut o căsnicie foarte frumoasă, care s-a destrămat. Îmi place să cred că nu din vina noastră sau nu doar din vina noastră și că amândoi, așa cum se va vedea și în carte, am regretat acest lucru. Cel mai mult am regretat că am lăsat să treacă acești zece ani între noi, fără să luăm taurul de coarne și să ne reîntoarcem în familia fericită care am fost, timp de 16 ani", spunea Marina Almășan, în urmă cu o lună. 

Marina Almășan: Am avut un dialog între lumi, între mine și fostul meu soț

Marina Almășan a precizat că la începutul acestui an a fost la mormântul fostului soț, acolo unde i-a spus lui Victor Socaciu tot ce avea pe suflet. 

"Noi am avut o comunicare foarte bună. Ultimul an a fost mai complicat din cauza problemelor de sănătate ale lui Victor. Lucrurile nespuse cred că i le-am spus în momentul în care m-am dus la mormântul lui, la începutul acestui an. Atunci am avut un dialog între lumi, între mine și fostul meu soț. Alte lucruri pe care nu am apucat să i le spun, vor fi presărate prin carte mea și marea majoritate rămân probabil în sufletul meu și nu sunt de explicat", a spus vedeta. 

 Cel mai mare regret al Marinei Almășan după moartea lui Victor Socaciu

Marina Almășan a declarat că cel mai mare regret al său este că Victor Socaciu nu a trăit să își vadă băiatul și să se bucure de felul frumos în care acesta a crescut. Cu toate astea, vedeta a precizat că se bucură de faptul că a ales să îi pună numele fostului soț. 

"Fiul meu, în primul rând, îi poartă numele lui Victor, ceea ce mă bucură foarte mult. Mă felicit că am avut această idee. Este un copil extraordinar, un băiat serios, care și-a văzut de drumul său, a reușit să depășească trauma divorțului părinților săi. În profida lucrurilor care s-au scris prin presă, el a avut o relație permanentă cu tatăl său și regretă foarte mult că nu a reușit să își ia rămas bun de la el, pentru că nu a fost anunțat că tatăl său se află în spital, pe patul de moarte. Acum este un bărbat de toată isprava, are o profesie foarte bună, câștigă foarte bine, este un om serios și dedicat profesiei. Este un tânăr care iubește și are o relație foarte frumoasă cu prietena sa.  Este un băiat care mă bucură din toate punctele de vedere și marele meu regret este că Victor nu a trăit ca să-și vadă feciorul și să se bucure de modul frumos în care acesta a crescut", a  declarat Marina Almășan pentru Spectacola. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   carte  marina almasan  victor socaciu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel