Marina Almășan, mesaj dureros pentru fiul ei după ce și-a văzut tatăl într-un sicriu: „Mi s-a strâns inima”
Marina Almășan a scris un mesaj dureros pentru fiul ei după ce a fost la priveghiul lui Victor Socaciu. Vedeta și băiatul regretatului artist sunt afectați de moartea acestuia. 

Victor Socaciu s-a stins din viață, în urma unei lungi suferințe.  Acum, toată lumea îl plânge pe regretatul artist.  Deși povestea lor de dragoste s-a terminat în urmă cu mulți ani, Marina Almășan este afectată de moartea fostului soț, mai ales că pe cei doi îi leagă și băiatul lor, Victoraș.  Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj dureros pentru fiul său, după ce acesta a fost la priveghiul tatălui său. 

Marina Almășan suferă să își vadă băiatul pus într-o asemenea situație și îi pare rău că la doar 23 de ani trebuie să își vadă tatăl într-un sicriu.

„Astăzi fiul meu a mai făcut un pas spre maturizare. Unul greu, al naibii de greu… Mă doare durerea lui, mai mult decât mă dor toate durerile lumii. Maturizarea a început, de fapt, cu 10 ani în urmă, când, copil fiind încă, a înțeles că viața adevărată nu-i numai o poveste și că un lucru frumos se poate sfărâma din vini care nu sunt ale lui…

Am învățat atunci amândoi, împreună, că nu este nicidecum iubirea atât de „atotputernică', precum se spune. Și că granița dintre adevăr și minciună este uneori dureros de fragilă. La fel precum și cea dintre iubire și ură. Și a învățat, Victor al meu, că viața nu e numai „mama + tata' plus iubirea dintre ei, și că nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…', a scris Marina Almășan pe Facebook.

 

Marina Almășan a povestit cu câtă durere își privea tatăl așezat în sicriu. Vedeta a promis că-i va fi alături tânărului toată viața și a precizat că a venit pe lume în urma unei mari iubiri dintre ea și regretatul artist.

„Astăzi Victor a trecut printr-unul din cele mai dificile momente din viața sa (mâine va fi unul și mai greu): și-a văzut părintele culcat, fără suflare, între flori, în vehicolul de lemn care-l va transporta spre Eternitate. Îi priveam, de aproape, pe amândoi, tată și fiu, aduși laolaltă pentru ultima oară de cea mai tristă întâmplare cu putință. Singura, de fapt, care ne poate despărți cu adevărat de cei dragi.

Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui și mi-a fost ciudă că, dacă până acum am reușit să parez toate loviturile pe care soarta a încercat să i le dea copilului meu, de data aceasta nu am avut cum să-l ajut…

E complicată maturizarea precoce, cea care nu ține de vârstă ci de răsucirile nefaste ale vieții. Mi-aș dori să pot lua de pe umerii copilului meu această povară. Dar nu pot decât să-i fiu alături. Acum și până când îmi voi da, la rându-mi, ultima suflare. Și să-l asigur – deși el știe bine – că este copilul unei mari iubiri…', a continuat ea.

 

Pe final, Marina Almășan s-a declarat dezamăgită de atmosfera pe care a găsit-o la priveghi. Vedeta a precizat că se aștepta să găsească mai mulți oameni la căpătâiul lui Victor Socaciu, mai ales că a fost iubit de multă lume.

„P.S. A fost dureroasă pustietatea pe care am găsit-o astăzi, la priveghi, în jurul artistului, în ziua când mă așteptam ca să-l sufoce mulțimea celor cărora li s-a dăruit…', a conchis Marina Almășan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 29 dec, 13:47

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare