Cum a aflat Marina Almășan că Victor Socaciu a înșelat-o: „Stăteam acasă și fremătam pentru sănătatea lui”
Data publicării:
Marina Almășan povestește momentul în care a realizat că Victor Socaciu avea o viață dublă.

Viața lor era plină de bucurie și împliniri, dar apoi a venit momentul în care Victor Socaciu s-a îmbolnăvit. A urmat un proces dificil de transplant, numeroase vizite medicale și, într-un final, o altă femeie a apărut în peisaj. Marina Almășan a dezvăluit detalii despre viața alături de Victor Socaciu și a adus la lumină adevărurile dureroase din spatele lor în emisiunea "În Oglindă" de la Kanal D2.

Era un rebel

Fostul soț al Marinei, Victor Socaciu, era recunoscut ca un rebel în suflet. El găsea greu să accepte restricțiile și îndrumările primite, mereu căutând libertatea de exprimare și realizarea artistică personală.

“Victor a fost toată viața un rebel. A suportat foarte greu să i se spună ce are de făcut. El a tolerat aceste opreliști în numele iubirii pe care o avea pentru mine, dupa care a început să le încalce; aici a început, de fapt, marea trădare, care acum, după ani, îmi dau seama că nu a fost o înșelare a mea, ca femeie.  El dorindu-și foarte mult să își continue activitatea de artist – și îl înțeleg acum, după moartea lui – să meargă pe scenă, să cânte, chiar dacă era parlamentar. Am încercat sa îl domolesc puțin”, spune Marina Almășan, potrivit Unica.ro.

Vezi și: Marina Almășan rupe tăcerea. Cum a ajuns vedeta să dea raportul în fața CNA: „A fost o emisiune satirică, eu așa am programat-o”

Vezi și: De la ce reguli stricte nu se abate niciodată Corina Chiriac când vine vorba despre prieteni: "Ca să nu fi trădat, nu e bine să..."

O mințea că merge la medic sau că se vede cu alegătorii

Marina a descoperit că soțul ei, sub pretextul unor vizite medicale, petrecea adesea timpul în compania unei alte femei la mici spectacole organizate. Această descoperire a adus o dezamăgire profundă în viața Marinei.

“El a zis ca mine, că așa va face, după care a început să meargă în teritoriu.  A început brusc să meargă la întâlniri cu alegătorii. După aceea am aflat că el, de fapt, atunci când mergea în teritoriu, sau chipurile la Cluj să își facă analize, în urma transplantului, de cele mai multe ori mergea la niște mici spectacole pe care i le organiza doamna cu care după aceea a și rămas. În momentul în care am aflat lucrurile astea și de existența acestei femei, mi-am dat seama că totul este pierdut. Dacă a fost capabil un an, după transplant, să facă lucrurile acestea, eu stând acasă și frământându-mă pentru sănătatea lui, mi-am dat seama că, de fapt, el s-a săturat de opreliștile astea și de dădăceala mea. Ori eu nu puteam să rămân lângă el și să văd cum un om moare sub ochii mei”, s-a destăinuit Marina, în emisiunea “În oglindă”.

Vezi și: Marina Almășan, ritual de frumusețe, la 56 de ani: „Asta e tot”. Sfatul prețios primit de la designerul Zina Dumitrescu / EXCLUSIV

Vezi și: Cum se menține în formă Marina Almășan, la 56 de ani: „Asta este rețeta”. A renunțat complet la un aliment / EXCLUSIV

Vezi și: Alimentul pe care Marina Almășan nu-l consumă niciodată: „Nu mai miroase demult în bucătăria mea așa”. Cum se menține în formă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: inselat  marina almasan  victor socaciu 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel