Marina Almășan, motivul pentru care nu a mai vrut să audă de Victor Socaciu după divorț: „L-am pedepsit în sinea mea”
Marina Almășan a rămas șocată de vestea morții lui Victor Socaciu. Ce spune vedeta despre relația pe care au avut-o după divorț?

Vestea că Victor Socaciu s-a stins din viață a șocat și îndurerat o țară întreagă. Regretatul artist avea mari probleme de sănătate și a murit, astăzi, într-un spital din Bucureşti.

 

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a făcut dezvăluiri despre relația cu regretatul artist după divorț. Aceasta a fost profund îndurerată după despărțire și spune că nu a vrut să mai audă de Victor Socaciu. 


Marina Almășan a fost anunțată de fiul ei că Victor Socaciu s-a stins din viață. Aceasta spune că a simțit în glasul băiatului ei o durere imensă și va fi alături de el pentru a putea trece mai ușor peste această tragedie. Marina Almășan știa despre problemele de sănătate ale fostului ei soț. 


”Din păcate, mult mai lovită e familia sa actuală și bineînțeles nu pot să nu mă gândesc ce e în sufletul fiului meu care și-a pierdut părintele, până la urmă, dincolo de toată furtuna care a fost în ultimii ani dintre noi. Fiul meu m-a sunat înainte de a fi apărut știrea pe televiziune, m-a luat prin surprindere și mi-a zis că tatăl lui nu mai este, am fost șocată să aud, deși știam de problemele de sănătate ale lui Victor, eram la curent cu ultimele întâmplări nefericite din viața lui din punct de vedere al sănătății, l-am simțit emoționant pe fiul meu și mi-am dat seama ce înseamnă pentru un om să-și piardă o parte din rădăcini”, a declarat Marina Almășan la Antena Stars. 


Marina Almășan spune că despărțirea de Victor Socaciu a fost foarte dureroasă pentru ea și a decis ca după divorț să rupă orice fel de comunicare cu regretatul artist, chiar dacă aveau împreună un fiu. 


”Eu mărturisesc că am vorbit foarte mult, practic atunci când m-am despărțit, pentru mine a fost o despărțire foarte dureroasă, n-am vrut să accept că s-a terminat o relație la care țineam foarte mult și credeam foarte mult, eu l-am iubit foarte mult, am primit foarte greu toată apariția unei alte persoane. De atunci eu l-am pedepsit în sinea mea și am zis că nu vreau să mai vorbesc cu el”, a adăugat Marina Almășan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 27 dec, 18:07

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare