Marina Almășan, devastată de moartea jurnalistului Gelu Gheorghe Chelu. Mesajul transmis de prezentatoarea TV
Data actualizării:
Data publicării:
Marina Almășan a venit cu declarații cu privire la regretatul jurnalist.

Marina Almășan a spus câteva cuvinte față de tragicul eveniment care a avut loc în decursul zilei de vineri, 11 august, atunci când celebrul jurnalist Gelu Gheorghe Chelu a murit, după o săptămână de luptă continuă cu coma indusă. Ea a afirmat că nu l-a cunoscut atât de bine pe „prietenul vedetelor”, tangențele sale cu acesta fiind limitate în cadrul unor interviuri la evenimente mondene. 

Cum l-a cunoscut Marina Almășan pe Gelu Gheorghe Chelu

 Marina Almășan transmite că nu va face un gest care, crede ea, va fi tot mai strident în viitorul apropiat, și anume să se declare prietenă apropiată a regretatului om de presă.

„Eu nu mă pot lăuda că am fost prieteni ( așa cum probabil vor începe toți de azi înainte…), e adevărat că m-am “ciocnit” de Gelu la mai toate evenimentele mondene, i-am și acordat câteva interviuri. Impresia generală? Un om bun, care nu știe să fie rău. Un băiat politicos și decent, un jurnalist pasionat de meseria sa. Un tânăr despre a cărui viață personală nu știu prea multe, dar care îmi părea că își trage fericirea din această prietenie cu vedetele. Trăia cu tot sufletul prezența în mijlocul acestora, se hrănea din relația pe care o avea cu persoanele publice și, prin asta, devenise și el , oarecum, una din ele. Am aflat acum câteva secunde de finalul său tragic. Atât de devreme, atât de nedrept. Repet: Nu mă pot lăuda cu prietenia lui, însă vestea m-a întristat. Ca orice veste despre un om bun care dispare. Densitatea BINELUI scade cu fiecare astfel de plecare….De ce, Gelu? De ce nu ai mai avut loc în această lume?…Zbor lin, în Eternitate! Te așteaptă și acolo un lung șir de Oameni Mari…”,a transmis Marina Almășan pe rețelele de socializare.

Momentul a fost anunțat de colega jurnalistului

Pe contul de Facebook al jurnalistului au început să curgă zeci de mesaje de condoleanțe din partea colegilor de presă, dar și a vedetelor care îl apreciau extrem de mult. Daniela Popa, colegă și prietenă bună a acestuia, a fost prima care a dat vestea cea tristă.

„Nu îmi vine să cred că scriu asta acum! Mi se pare ireal, Geluțule! Am un mare gol în stomac exact ca în ziua în care s-a întâmplat cu tata! De dimineață m-a durut capul toată ziua! Dumnezeu te-a primit la El și o să faci cele mai frumoase interviuri acolo!

O să vizitezi Disneyland-ul din Ceruri și o să te mai uiți din când în când către noi, muritorii! Geluțule, nu vrei să știi cât de rău îmi pare și cât am sperat să te mai vad, să te aud! Am tot verificat telefonul în perioada asta cât ai fost în spital! Îmi lipsesc mesajele și telefoanele tale, chiar dacă ne mai balacăream din când în când.

Doamne, câtă treabă aveam! Refuz să cred că ai plecat așa, că nu o să fim împreună săptămâna viitoare la Vâlcea, așa cum am plănuit, că nu o să mai vii să mă iei cu taxiul de acasă să mergem împreună la evenimente…Nu mai am cuvinte!

Lumea mondenă și presa mondenă vor fi foarte triste fără tine, Gelule! Te iubește multă lume, să știi! Sper să-ți găsești liniștea, să găsești pizza bună acolo unde ești, torturi și Pepsi și tot ce-ți place! Dumnezeu să te aibă în pază lui! O să ne lipsești tare, Geluțule! Te iubim!

P.S.: Las aici un filmuleț cu tine de la ultimul nostru eveniment împreună, de când am fost la avanpremiera filmului Barbie!”, a transmis aceasta, pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: coma  deces  gelu gheorghe chelu  marina almasan  spital 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel