Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi
Data actualizării:
Data publicării:
Mario Fresh a confirmat public separarea de Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Cei doi și-au spus „adio” la scurt timp după ce au aniversat opt ani de relație.

Mario Fresh și Alexia Eram au format unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbizul românesc. Timp de opt ani, cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Când toată lumea se aștepta ca fiica Andreei Esca și iubitul ei să-și unească destinele și să devină oficial soț și soție, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Cei doi decis să se separe la scurt timp după ce au aniversat opt ani de relație. Despărțirea i-a șocat pe fani, iar mulți nu au crezut zvonurile și au sperat să fie doar speculații, având în vedere că artistul a scos recent o piesă extrem de emoționantă și tristă. Cu toate acestea, separarea este una cât se poate de reală. Mario Fresh s-a decis să vorbească și să confirme public despărțirea de Alexia Eram.

Te-ar putea interesa și: Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „Am decis de comun acord. A fost o decizie dificilă”

Pe pagina sa de TikTok, Mario Fresh a transmis un mesaj cu care și-a întristat fanii. Artistul a spus că este adevărat că el și Alexia Eram și-au spus „adio” după opt ani de relație. Mario Fresh a transmis că deși a fost dificil, decizia a fost luată de comun acord.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment”, a transmis Mario Fresh, pe pagina sa de TikTok.

Te-ar putea interesa și: Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

În ce relații sunt acum Mario Fresh și Alexia Eram: „Nu există resentimente între noi, din contră”

Deși nu a spus motivele care au dus la separare, Mario Fresh a mărturisit că el și fiica Andreei Esca vor rămâne în continuare prieteni și se vor respecta reciproc.

„Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a mai scris Mario Fresh, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit, după opt ani de relație. Ce i-a dat de gol

Când a fost scrisă, de fapt, nouă piesă a lui Mario Fresh

Deși zvonurile separării au apărut după ce artistul a lansat piesa „Nu plânge”, Marios Fresh a declarat că melodia nu are treabă cu momentele pe care le traversează acum, ci a fost scrisă în 2022. Cu toate acestea, melodia este una inspirată tot din experiențele sale personale.

„Nu plânge a fost scrisă în 2022. Nu are treabă cu momentele pe care le traversez acum. Deși e o piesă inspirată tot din viața mea, mesajul se focusează pe o cu totul altă poveste. Ca să poată fi înțeleasă corect, am gândit un clip care scoate în evidență în mod egal trăirile”, a spus Mario Fresh, pe pagina sa de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el




pixel