Marius Elisei, alături de Oana Roman în situațiile dificile: ”Nu a fost nimeni din familie lângă mine în afară de Marius. M-am dus îngrozită la mama și...”
Data publicării:
Oana Roman a trecut prin momente dificile, după ce a ajuns din nou la spital cu mama sa. 

Ultima perioadă a fost extrem de grea pentru Oana Roman. În urmă cu câteva zile, vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că a ajuns din nou cu mama sa la spital, fiind într-o stare destul de gravă. Din fericirea, medicii au reușit să o stabilizeze, iar starea Mioarei Roman este mai bună.

Marius Elisei, alături de Oana Roman în situațiile dificile

Oana Roman este întotdeauna alături de mama sa, iar în ultima perioadă s-a focusat doar pe starea de sănătate a acesteia. În urmă cu două zile, Mioara Roman a avut încă un episod în care s-a simtit extrem de rău, iar fiica sa i-a sărit imediat în ajutor. Din fericire, acum femeia se simte mai bine și este sociabilă. Oana Roman recunoaște că Marius Elisei i-a fost alături în aceste momente dificile. 

'Vă mulțumesc dragilor pentru sutele de mesaje. Am plecat de la mama, am stat cu ea aproape 2 ore. Am găsit-o mult, mult mai bine decât mă așteptam. M-am dus îngrozită și am găsit-o foarte bine, super cooperantă, extrem de veselă, și-a dorit să ne veselim. Exact așa mi-a zis ea, să ne veselim. Am râs împreună foarte tare, m-a pus să-i povestesc ce am făcut zilele astea. I-am zis că e foarte cald afară și ea mi-a zis râzând: 'Mai bine că sunt aici decât să merg prin căldură, pe afară', glumind bineînțeles. Foarte, foarte bine am găsit-o. Sunt bine acum!', a spus Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman: 'Nu a fost nimeni din familie lângă mine în afară de Marius'

Vedeta recunoaște că, în afară de Marius Elisei, nimeni nu i-a fost alături în momentele grele. 

'Niciodată n-am lipsit de lângă mama. Nu a fost nimeni lângă mine în afară de Marius. Țin mintea noaptea aia cât de grea a fost când am decis să o luăm pe mama în casă cu noi și nu știam unde vom depozita tot ce nu încăpea în apartamentul nostru.', a mai scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital marți noapte

‘A fost o noapte grea. Mama nu s-a simțit bine și eu am stat la telefon cu doctorii toată noaptea. Acum e stabilă și deși nu am dormit decât câteva ore, plec spre casă pentru că trebuie să mă duc la ea la spital.  E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea as da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu sta în puterea mea decât sa lupt pt ea pana la capăt. Doamne ajuta!‘, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Mioara Roman este internată într-un centru special

Mioara Roman nu mai este deloc bine, spunea recent Oana Roman, care declara faptul că boala mamei ei nu are leac, ci dar poate fi ținută sub observație. Pentru a se asigura că simptomele nu degenerează și mai mult, aceasta a decis să o interneze pe cea care i-a dat viață într-un centru de lux de la Snagov, unde fosta soție a lui Petre Roman beneficiază de cele mai bune tratamente și condiții. Cu toate acestea, se pare că personalul de acolo nu poate face cu adevărat minuni, iar uneori mai apar și aceste episoade grele pentru Mioara Roman, cum s-a întâmplat și cel din prezent. 

„Este cel mai bun lucru pe care-l puteam face, pentru a-i prelungi viața, lucru pe care mulți oameni nu-l înțeleg. A spus și Dan Capatos într-o emisiune: „Decât să trăiască acasă în chinuri și fără demnitate, nu mai bine trăiește mai mult într-un loc care merită?”. Eu am primit aceste valori de la familia mea, eu sunt recunoscătoare pentru că am fost crescută într-o altă mentalitate. Aceste degenerări cogninitive sunt foarte rapide, iar știința nu a dezvăluit anumite modalități de a le spune stop sau de a le da înapoi și atunci lucrurile au evoluat rapid, din păcate. Dacă ea acum doi ani era încă bine, acum nu mai e așa. Prima dată am fost cu ea în urmă cu aproape doi ani într-un centru, am mai adus-o acasă, nu a fost bine, după care într-o zi a trebuit să înțelegem că pentru ea cea mai bună variantă ca această degenerare să fie ținută sub control este să stea într-un loc în care să primească aceste îngrijiri.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul podcastului realizat de Jorge. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Marius Elisei  mioara roman  Oana Roman 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel