Marius Elisei, detalii neștiute din căsnicia cu Oana Roman: „Eu eram sacul de box. Chiar dacă nu era vina mea, eu încasam”
Data publicării:
Marius Elisei a făcut mai multe dezvăluiri din relația pe care a avut-o cu Oana Roman.

Conflictul dintre Marius Elisei și Oana Roman pare departe de a ajunge la final. Chiar dacă fostul soț al fiicei lui Petre Roman are acum o nouă parteneră de viață, lângă care pare că se simte mai fericit ca niciodată, se pare că nu va ajunge prea curând la un numitor comun cu Oana Roman.

Marius Elisei, detalii neștiute din căsnicia cu Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit de ceva timp, după 10 ani de relație, din cauza neînțelegerilor în cuplu. Chiar dacă nu mai sunt împreună, iar bărbatul și-a refăcut viața cu Gabriela, actuala parteneră, Marius Elisei a ieșit public și a făut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu fosta sa soție.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, fostul soț al vedetei susține că certurile în cuplu erau la ordinea zilei. Mai mult, el mărturisește că Oana Roman era cea care începea totul. Potrivit acestuia, indiferent că era sau nu vinovat, vedeta își vărsa nervii pe el.

„Eu eram sacul de box. Că eram eu de vină, că nu eram eu de vină, că o enerva altcineva, cineva trebuia să încaseze. Dacă era nervoasă din orice alt motiv, ea își vărsa nervii pe mine. Asta se întâmpla 6 zile din 7. Se găseau mici lucruri de a aprinde flacăra răzbunării sau certurilor. Ajunsesem într-un punct în care puteai să zici de mine multe, că nu mă mai mișca nimic. Din dorința de a merge cu familia într-un mod tradițional am înghițit, am răbdat. Am mai răbufnit și eu, doar că nu constant.

Credeam că până la urmă o să-și dea seama. I-au mai spus și alte persoane. Poate eu nu știam să explic pe limbajul ei, că oricum nu puteam să comunicăm. Dacă deschideam gura să încerc să găsim o soluție sau să comunic ceva, eu nu apucam să ajung la cuvântul al treilea”, a spus Marius Elisei la Xtra Night Show.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, detalii șocante din relația cu Marius Elisei. Ar fi primit adesea amenințări: „Îmi era frică la propriu. Ultimii ani au fost un iad”

Te-ar putea interesa și: Oana Roman nu spune „nu” unei alte căsătorii. Ce culoare vrea să aibă rochia de mireasă: „Nu îmi doresc albă”

Motivele pentru care Marius Elisei și Oana Roman se certau

Marius Elisei a dezvăluit și principalele motive pentru care el și fosta soție se certau: „Venea nervoasă. Erau cauze din exterior. Dacă făceam treabă prin casă sau dacă veneam de undeva, apoi mă puneam și eu 5 minute la televizor. Ea îmi reproșa că stau toată ziua la televizor. Nu pot să reproduc câte și ce îmi spunea.

Problema nu era că mă jignea pe mine. Problema era că nu ținea cont unde se află și cine este în preajmă. (...) Din septembrie, anul trecut, am învățat-o că de câte ori am plecat, de atâtea ori m-am întors. Și ea a mers pe ideea asta: pleacă prostul, vine prostul, că nu am ce să fac. De la început și până la un anumit punct, eu am fost același. Am fost drăgăstos, amabil, iubitor. Eu ce am primit?”, a mai declarat Marius Elisei la Xtra Night Show.

Te-ar putea interesa și: Marius Elisei riscă să ajungă după gratii pentru neplata pensiei alimentare. Cum a reacționat Oana Roman: „Poate știe el…Nu trăiam din cei 500 de lei!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Vocea României

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...

pixel