Marius Elisie și-a schimbat numărul de telefon, după mesajele primite de la Oana Roman: „Asta e, mergem mai departe”
Data actualizării:
Data publicării:
Marius Elisei a luat o nouă decizie radicală.

Marius Elisei a luat o decizie radicală, în urma tuturor discuțiilor pe care le-a avut în ultima vreme cu Oana Roman. Bărbatul a anunțat în mediul online faptul că și-a schimbat numărul de telefon, astfel încât cei care vor să ia legătura cu el trebuie să îi scrie pe un nou contact. Acest gest vine la doar două zile după ce vedeta a postat în mediul online un lung șir de mesaje  pe care i le-a trimis bărbatului, însă la care nu a primit niciun răspuns. Se pare, așadar, că acesta s-a săturat să fie contactat de fosta soție, motiv pentru care a decis să rupă orice legătură cu aceasta. 

„Acest mesaj este pentru cei care mă caută pe celălalt număr. Spun celălalt pentru că a fost închis. Trebuie să îmi iau un alt număr de telefon, din păcate. Asta e, mergem mai departe. Nu mă mai căutați pe acel număr de telefon pentru că nu mai este valabil.”, a spus Marius Elisei, pe rețelele de socializare. 

Te poate interesa și: Oana Roman, prima reacție după ce a fost jignită de Marius Elisei: „Nu aveți dreptul să înjosiți o femeie”

Marius Elisei susține că a fost jignit constant de Oana Roman

În urma mesajului acid pe care bărbatul l-a postat în mediul online, cu privire la fosta soție, fanii acesteia au reacționat dur și se pare că i-au adresat mai multe cuvinte jignitoare. În acest sens, Marius Elisei spune că este obișnuit cu un astfel de vocabular, întrucât timp de 10 ani acesta ar fi trăit într-un astfel de mediu, semn că ar fi primit jigniri repetate din partea Oanei Roman.

„Am observat aseară că foarte multă lume și-a dat cu părerea. Chiar și-a dat cu părerea într-un mod care nici ei nu cred că știu de ce au făcut-o. Mă rog. Este alegerea fiecăruia. Atâtea jigniri. Atâtea critici mi s-au adus aseară. Pentru cum am putut să fac un lucru sau un gest… Pot spune că nu m-ați atacat în niciun fel prin vorbele pe care mi le-ați adus. Eu timp de 10 ani cu asta am fost învățat. Așa că jignirile voastre nu sunt un lucru nou. Sunt atât de bine. Sunt atât de fericit și îi mulțumesc.”, a continuat acesta. 

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, nou atac la adresa Catincăi: „Mama se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea”

Care a fost mesajul acid pe care acesta i l-a adresat fostei soții

Mesajul care a stârnit această avalanșă de reacții, dar și vârful scandalului dintre cei doi, este cel în care Marius Elisei o desființa complet pe Oana Roman. Acesta i-a adus vedetei mai multe jigniri dure și a uimit pe toată lumea prin atitudinea de care a dat dovadă.

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, a spus fostul partener al vedetei pe Instagram.

 

Nu în ultimul rând, Marius Elisei a lovit direct și către problemele în greutate cu care Oana Roman s-a confruntat într-o perioadă. Acesta spune că a făcut-o mamă și mireasă, deși aceasta nu ar fi meritat toate lucrurile.

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a mai adăugat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: critici  Marius Elisei  oaan roman  scandal 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel