Marius Florea Vizante, în doliu. Tatăl actorului s-a stins din viață
Data publicării:
Marius Florea Vizante este în doliu, după ce tatăl său s-a stins din viață. 

Marius Florea Vizante trece prin momente dureroase, după ce tatl său s-a stins din viață. Potrivit fanatik.ro,părintele celebrului actor s-a stins din viață în cursul zilei de marți. Bărbatul și-a  petrecut ultimele zile din viață la terapie intensivă, iar Marius Florea Vizante a fost alături de el până în ultimul moment. În urmă cu doar patru ani, actorul și-a pierdut și mama. 

”Acum, după alți patru ani jumate, în liniște, la terapie intensivă, bunul meu tată se stinge încet-încet. Biiip, pauză, biiip! Nimeni nu știe exact când va veni clipa. Ce e sigur, e că timpul, pentru el, a început să se dilate. De data asta am simțit că, până nu se duce cu totul, ar trebui să fiu alături de el”, a dezvăluit actorul, într-un articol publicat pe blog-ul personal.

Marius Florea Vizante a lipsit la înmormântarea mamei sale

Marius Florea Vizante a recunoscut că regretă enorm de mult faptul că nu a putut să participe la înmormântarea mamei sale. Mai mult decât atât, actorul spunea că nu se va repeta același lucru și cu tatăl său și că o să stea lângă el până în ultima clipă. 

”Aș mai avea o vorbă cu meșterul Albulescu:

– Domn’ profesor, o să mă doară tot restul vieții că am lipsit de la înmormântarea mamei. Te rog să nu te superi, dar când tata se va așeza lângă ea, eu voi fi acolo! După aceea, spectacolul poate să-și continue, firesc, nesfârșitul șir de oximoroni”, a mai completat actorul.

Ce sacrificii au făcut părinții pentru Marius Florea Vizante

Celebrul actor a recunoscut că a avut o relație specială cu părinții săi. Pentru că și-a dorit enorm să devină actor, tatăl său a decis să îl sprijine din toate punctele de vedere. Deși părinții lui Marius Florea Vizante aveau niște bani strânși pentru a-și cumpăra un televizor și o mașină de spălat, educația fiului lor a fost mai presus, astfel că au renunțat la totul pentru el. Actorul a fost impresionat de gestul făcut de părinții lor și le-a promis că nu le va mai cere bani niciodată. 

”Tata a venit într-o zi cu un diplomat plin cu bani și mi-a zis: „ăsta este CAR-ul cu care voiam să ne luăm și noi un covor nou, o mașină de spălat automată și televizor color.

Nu le mai luăm, du-te la facultatea asta, stai un an și lămurește-te dacă ăsta este drumul”, a povestit actorul într-un interviu acordat pentru life.ro.

Citește și: Scandal monstru la un an de la moartea lui Petrică Mîţu Stoian. De la ce a pornit totul


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   doliu  marius florea vizante  tata 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel