Marius Manole, acuzat că aleargă după bani, pentru că nu și-a anulat spectacolele: „Într-o țară unde hoția e la putere, îți ceri scuze că alegi să muncești”
Data publicării:
Marius Manole le-a transmis un mesaj tranșant celor care-l critică pentru faptul că nu și-a anulat spectacolele, după ce s-a accidentat la picior chiar în timpul unui spectacol.

Marius Manole a suferit un accident destul de dur zilele trecute, în timp ce se afla pe scena Teatrului Național și își interpreta rolul din piesa ”Repetiție pentru o lume mai bună”. Într-un moment de neatenție, actorul s-a împiedicat și a căzut, lucru care i-a lăsat urmări destul de dure asupra piciorului. Chiar dacă după terminarea spectacolului, acesta a fost transportat de urgență la spital, imediat după ce și-a făcut rana, Marius Manole a insistat să-și termine interpretarea, în ciuda suferinței pe care acesta o resimțea la momentu respectiv. Mai mult, el nu a fost de acord nici cu anularea spectacolelor ce aveau să se desfășoare ulterior, întrucât era conștient de disconfortul pe care putea să-l creeze asupra publicului, dar și colegilor săi de scenă. În timp ce mulți au fost bucuroși să afle că acesta va fi în continuare pe scenă, alții l-au acuzat pe artist de faptul că „aleagă după bani”, în loc să se recupereze cum se cuvine, motiv pentru care actorul le-a transmis un mesaj dur.

„Zilele astea am trecut prin ceva foarte straniu. Cu lovitura asta la picior, într-o țară unde hoția e la putere, ești nevoit să-ți ceri scuze că alegi să muncești pentru leafa pe care o câștigi. Voi cei care m-ați acuzat că alerg după bani, aflați că 6 dintre cele 10 zece spectacole pe care am refuzat să le anulez erau din repertoriul TNB, deci pe leafă. Știți cum e să reprogramez 6 spectacole a câte 900 de spectatori, cum e să dai peste cap programul unui între teatru și implicit al tuturor actorilor din teatru? Interesant e că într-o țară în care unii câștigă o groază de bani fără să facă nimic, mulți au o problema cu faptul că eu vreau să muncesc pentru banii pe care îi iau de la stat. Aș fi putut ce-i drept să joc doar spectacolele care erau în regim particular( nu ar fi avut nimeni nicio problemă). Mi s-a părut lipsit de etică.

Până una altă propun să-și vadă fiecare de treaba și de viață lui. Țara asta ar fi un loc bun.”, a transmis Marius Manole pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Anca Dinicu, fără perdea la adresa lui Jador, Andreea Tonciu și Daniel Pavel. Declarațiile uimitoare ale actriței

Mesajul inițial postat de Marius Manole

În urmă cu câteva zile, Marius Manole le-a împărtășit fanilor săi chiar și fotografia cu rana pe care și-a făcut-o în urma momentului de neatenție de la spectacolul respectiv. Încă de pe atunci, actorul își asigura urmăritorii de faptul că nu-și va anula activitatea profesională și le cerea să fie înțelegători cu el, întrucât în anumite secvențe nu va putea avea aceeași mișcare scenică ca odinioară. 

„Dragii mei, în seara asta, în timpul spectacolului „Repetiție pentru o lume mai bună”, a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfârșit. Am fost la Spitalul Universitar unde foarte repede m-au cusut și acum sunt în regulă cât de cât. Nu voi suspenda niciun spectacol, doar că va trebui să adaptez toate mișcările din toate spectacolele. Rog să aveți înțelege pentru următoarele 15 zile. Mulțumesc colegilor mei pentru grijă. O echipă e totuși o echipă. Mulțumesc și să aveți grijă de voi. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Universitar UPU, sunt ultra-profesioniști!”, a fost mesajul postat de Marius Manole. 

Citește și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru perioada 10 februarie - 10 martie 2024. Zodiile care vor avea parte de succes și prosperitate


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel