Marius Manole, acuzat că aleargă după bani, pentru că nu și-a anulat spectacolele: „Într-o țară unde hoția e la putere, îți ceri scuze că alegi să muncești”
Data publicării:
Marius Manole le-a transmis un mesaj tranșant celor care-l critică pentru faptul că nu și-a anulat spectacolele, după ce s-a accidentat la picior chiar în timpul unui spectacol.

Marius Manole a suferit un accident destul de dur zilele trecute, în timp ce se afla pe scena Teatrului Național și își interpreta rolul din piesa ”Repetiție pentru o lume mai bună”. Într-un moment de neatenție, actorul s-a împiedicat și a căzut, lucru care i-a lăsat urmări destul de dure asupra piciorului. Chiar dacă după terminarea spectacolului, acesta a fost transportat de urgență la spital, imediat după ce și-a făcut rana, Marius Manole a insistat să-și termine interpretarea, în ciuda suferinței pe care acesta o resimțea la momentu respectiv. Mai mult, el nu a fost de acord nici cu anularea spectacolelor ce aveau să se desfășoare ulterior, întrucât era conștient de disconfortul pe care putea să-l creeze asupra publicului, dar și colegilor săi de scenă. În timp ce mulți au fost bucuroși să afle că acesta va fi în continuare pe scenă, alții l-au acuzat pe artist de faptul că „aleagă după bani”, în loc să se recupereze cum se cuvine, motiv pentru care actorul le-a transmis un mesaj dur.

„Zilele astea am trecut prin ceva foarte straniu. Cu lovitura asta la picior, într-o țară unde hoția e la putere, ești nevoit să-ți ceri scuze că alegi să muncești pentru leafa pe care o câștigi. Voi cei care m-ați acuzat că alerg după bani, aflați că 6 dintre cele 10 zece spectacole pe care am refuzat să le anulez erau din repertoriul TNB, deci pe leafă. Știți cum e să reprogramez 6 spectacole a câte 900 de spectatori, cum e să dai peste cap programul unui între teatru și implicit al tuturor actorilor din teatru? Interesant e că într-o țară în care unii câștigă o groază de bani fără să facă nimic, mulți au o problema cu faptul că eu vreau să muncesc pentru banii pe care îi iau de la stat. Aș fi putut ce-i drept să joc doar spectacolele care erau în regim particular( nu ar fi avut nimeni nicio problemă). Mi s-a părut lipsit de etică.

Până una altă propun să-și vadă fiecare de treaba și de viață lui. Țara asta ar fi un loc bun.”, a transmis Marius Manole pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Anca Dinicu, fără perdea la adresa lui Jador, Andreea Tonciu și Daniel Pavel. Declarațiile uimitoare ale actriței

Mesajul inițial postat de Marius Manole

În urmă cu câteva zile, Marius Manole le-a împărtășit fanilor săi chiar și fotografia cu rana pe care și-a făcut-o în urma momentului de neatenție de la spectacolul respectiv. Încă de pe atunci, actorul își asigura urmăritorii de faptul că nu-și va anula activitatea profesională și le cerea să fie înțelegători cu el, întrucât în anumite secvențe nu va putea avea aceeași mișcare scenică ca odinioară. 

„Dragii mei, în seara asta, în timpul spectacolului „Repetiție pentru o lume mai bună”, a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfârșit. Am fost la Spitalul Universitar unde foarte repede m-au cusut și acum sunt în regulă cât de cât. Nu voi suspenda niciun spectacol, doar că va trebui să adaptez toate mișcările din toate spectacolele. Rog să aveți înțelege pentru următoarele 15 zile. Mulțumesc colegilor mei pentru grijă. O echipă e totuși o echipă. Mulțumesc și să aveți grijă de voi. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Universitar UPU, sunt ultra-profesioniști!”, a fost mesajul postat de Marius Manole. 

Citește și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru perioada 10 februarie - 10 martie 2024. Zodiile care vor avea parte de succes și prosperitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel