Marius Manole, despre proful în fustă: Poți să-ți bați nevasta, să dai în cap, dacă te îmbraci în pantaloni ești oricând privit mai bine de societate decât acest profesor
Data publicării:
Actorul Marius Manole a avut reacție în cazul profesorului în fustă.

Recent, actorul Marius Manole a intervenit în dezbaterea legată de profesorul care a venit îmbrăcat în fustă la facultate. Într-o postare pe Facebook, Marius Manole a criticat dur reacțiile negative stârnite de această situație, subliniind că, într-o țară în care analfabetismul funcțional atinge cote alarmante, oamenii se concentrează mai mult pe aparențe decât pe valoarea reală a unui individ.

 

Actorul a continuat să evidențieze ipocrizia societății, afirmând că oamenii tind să privească mai favorabil pe cei care se conformează normelor vestimentare, chiar dacă aceștia pot avea comportamente reprobabile. 

 

Marius Manole a adăugat că societatea consideră ciudat tot ce este diferit de normele sale și a făcut o paralelă istorică despre femeile care au început să poarte pantaloni, subliniind dificultățile cu care s-au confruntat acestea.

 

Actorul a criticat lipsa de empatie și de grijă față de cei din jur, în special în contextul unei țări ultraortodoxe.

 

„Un excelent profesor a venit imbracat la facultate in fusta. Intr o tara in care 70% la suta sunt agramati si analfabeti functional, oamenii s au socat ca un profesor a indraznit sa vina la facultate imbracat in fusta. Intr o tara in care cei mai multi nici nu au calcat pe la facultate si in general nu se ating de o carte ca le face rau. Nu conteaza ca acel om e un super profesor si nu o spun eu, o spun studentii si colegii lui.

 

Ca si a tocit coatele pe bancile scolilor cat neam de neamul lor nu o va face vreodata. Inca o data forma e mai importanta decat fondul! Poti fi hot, mincinos, sa ti bati nevasta, sa dai in cap, daca te imbraci in pantaloni esti oricand privit mai bine de societate decat acest profesor. Oamenii considera ciudat tot ce i diferit de ei. Tot ce nu inteleg. Cum ar fi fost daca o femeie n ar fi indraznit intr o zi sa se imbrace in pantaloni? Va imaginati cum a fost privita acea femeie. Da, e îngrozitor. Empatia si grija pentru nevoile celui de langa tine nu mai fac parte din arsenalul omului. Doar cand li se intampla lor incep sa realizeze.

 

Sau nu! Intr o tara ultra ortodoxa, credinta lipseste cu desăvârșire. Pentru mine credinta inseamna sa ai grija de cel de langa tine, sa ajuti, sa l sprijini, sa l asculti si sa l intelegi! Nu sa umbli pe la biserici, sa pui acatiste si sa te dai cu mir in loc de parfum. Dar Dumnezeu exista. Și ce sa vezi? Exista pentru toti. Una din legile lui .. sa nu judeci!!!”, a scris Marius Manole pe Facebook.

 

VEZI ȘI: Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...:

https://www.spectacola.ro/profesor-dupa-ce-andrei-nae-a-purtat-o-fusta-as-vrea-sa-evit-sa-il-elogiez_40640.html

 

VEZI ȘI: Șoc total la Jocurile Olimpice 2024! Istoric: M-am simțit profund ofensat și discriminat. Dacă aceasta este imaginea “lumii noi”, prefer să rămân vetust:

https://www.spectacola.ro/soc-total-la-jocurile-olimpice-2024-istoric-m-am-simtit-profund-ofensat-si-discriminat-daca-aceasta-este-imaginea-lumii-noi-prefer-sa-raman-vetust_40659.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Stiri


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

arhivă personală

Ouăle care ar trebui INTERZISE! Se vând la supermarket, în România, sub această cifră! Imagini șocante / video




pixel