Marius Manole, mărturisiri dureroase. Traumele care nu-l lasă să fie fericit: „Capul plecat sabia nu-l taie! Iubirea mi-a lipsit dintotdeauna, din copilărie”
Data publicării:
Marius Manole este un actor extrem de apreciat, care se bucură de aplauze atât la teatru, cât și în online. Actorul mărtrisește însă că nu se simte fericit și crede că traumele din copilărie îl sabotează și azi. 

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Marius manole și-a deschis sufletul și a vorbit despre cât de greu i-a fost în copilărie și despre cât de tare s-au chinuit părinții lui. Actorul spune că de acolo și-a însușit niște lecții care l-au sabotat ani la rînd. 


„M-au crescut cu principiul acesta, «capul plecat sabia nu-l taie!». Ceea ce m-a terminat ani buni. Nu știu dacă m-a terminat, dar poate m-a ajutat să fiu revoltat toată viața, pentru că părinții mei toată viața au fost asupriți de sistem. Trăiau cu o frică îngrozitoare, să nu fie sancționați, să nu fie dați afară… Am urât lucrul ăsta, că nu erau niște oameni liberi… Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”, a spus Marius Manole la Kanal D.

Traumele din copilărie l-au marcat profund pe actor, care afirmă că nu este fericit. 


„Nu… De-adevăratelea nu. Poate că e ceva în mine care nu-mi dă voie să fiu fericit neapărat. Îmi lipsesc niște lucruri.

Sigur că mă bucur de tot succesul pe care l-am avut și pe care încă îl am, m-am bucurat de dragostea oamenilor și mă bucur în continuare, nu înțeleg foarte bine de ce mă iubesc oamenii, dar fericit….

Sunt momente mici de fericire pe care le-am trăit: după o premieră care mi-a ieșit foarte bine sau după o întâlnire foarte frumoasă în teatru, dar fericit de-adevăratelea – și chiar m-am gândit la asta în ultimele zile- nu. Sincer, nu știu să spun punctual ce-mi lipsește. Poate că cea mai mare lipsă e iubirea. La mine asta a lipsit dintotdeauna, din copilărie”, a mai mărturisit Marius Manole în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copilărie  denise rifai  marius manole  traume 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel