Marius Manole nu este de acord cu obiceiul pe care-l are Carmen Tănase, când e oprită pe stradă de fani: „Îl vezi pe om pentru prima dată...”
Data publicării:
Marius Manole și Carmen Tănase petrec împreună foarte multe momente, întrucât cei doi împart foarte des scena, de unde s-a legat și relația de prietenie apropiată dintre ei doi.

Carmen Tănase și Marius Manole au astăzi o prietenie foarte apropiată, cei doi împărțind scena în repetate rânduri. Spre surprinderea fanilor însă, relația celor doi nu a fost mereu cea mai bună, ba chiar actorii se „înțepau” ori de câte ori se întâlneau undeva. O producție comună propusă de Lia Bugnar i-a obligat însă să lucreze împreună, de aici pornind și o strânsă relație de prietenie între cei doi.

“Nu ne suportam neapărat. Pe unde ne prindeam, ne înțepam și chiar nu eram de acord cu felul celuilalt de a exista pe lumea aceasta. Ni s-a propus acest spectacol de Lia Bugnar, “Ce avem noi aici?” și nu am avut încotro pentru că mie îmi plăcea textul, ei îi plăcea textul, eu nu voiam să renunț la rol, ea nu voia să renunțe la rol. Atunci am zis OK, dar la primele repetiții eram foarte distanți până când unul a zis ceva și am început să râdem. De atunci nu ne-am mai oprit din râs și râdem și în ziua de azi pe unde putem, chiar și în spectacole.”, a dezvăluit Marius Manole, pentru ego

Citește și: Marius Manole le răspunde „haterilor” din social media: „Se dă ca-n sacul de cartofi, zici că suntem niște de carton”

Cum reacționează Carmen Tănase când e asaltată de fani

Carmen Tănase e una dintre actrițele cele mai populare din țara noastră, astfel încât vedeta nu trece neobservată niciodată, când iese în public. Admiratorii vor întotdeauna să se fotografieze cu ea, o opresc pe stradă și i se adresează extrem de familiar, lucru care l-a bulversat puțin pe Marius Manole. Acesta spune că actrița tinde uneori să fie prea prietenoasă, fiind „un om foarte bun.”

“Vin, în primul rând, ca și cum ar fi prietena lor dintotdeauna: “Carmen, faci o poză, facem o poză?”. Nu e niciun fel de “doamna Carmen”. Ne zic: “Nu faceți o reclamă cu ciocolata aceasta, căci trebuie să o vindem?”. Noi facem. Ea stă cu toată lumea, vorbește, ia numere de telefoane, își dă numărul de telefon. E foarte prietenoasă, mult prea prietenoasă la un moment dat. Dai numărul de telefon, dar nu știi cui îl dai, îl vezi pe om pentru prima dată. Îi invită la teatru, dă bilete, e foarte omenoasă, e un om foarte bun. Dăm de mâncare câinilor din benzinării, plângem până plecăm de lângă ei, după ne gândim să ne întoarcem, să îi luăm sau să nu îi luăm, ne convingem unul pe celălalt: “Lasă, ai 2 câini, nu poți salva toată planeta!”. Cam așa sunt drumurile noastre.”, a spus Marius Manole. 

VEZI și: Ce meserie are, de fapt, Carmen Tănase. Nu are nicio legătură cu actoria: „N-aveam nicio legătură cu chestia asta, nu-mi plăcea deloc”

Fanii nu-l recunosc întotdeauna și pe Marius Manole

Cu toate că nu mai este român care să n-o identifice pe celebra actriță, când aceasta se afișează pe stradă alături de Marius Manole, există persoane care nu-l cunosc pe cel din urmă, explică Carmen Tănase.

“De cele mai multe ori mi se întâmplă. (n.r. să nu îl recunoască lumea când e cu ea) Dar eu nu am orgoliul acesta și nu ne poziționăm în felul acesta. Eu mă bucur foarte tare că are succes. E și normal, are o carieră în televiziune pe care eu nu am avut-o, nici nu știu dacă o să o am vreodată. E și normal, a făcut atâtea lucruri în viața ei. Avem, totuși, niște vârste diferite. Nu cred că acesta este scopul nostru și acesta să fie pariul, cine e mai cunoscut. Nu contează.”, spune Carmen Tănase.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actori  Carmen Tănase  marius manole  prietenie 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel