Marius Manole, provocare pentru colegii de breaslă: „Artiștii noștri nu prea au umor și se iau foarte mult în serios. Ar trebui să fim obligați să...” / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Marius Manole începe stagiunea de toamnă în forță. Actorul urmează să aibă spectacole zilnic și, pe lângă scena teatrului, el pregătește și un noul sezon al emisiunii „Întrebarea mesei rotunde”. 

Reporteriii Spectacola au stat de vorbă cu Marius Manole și au aflat care sunt planurile lui pentru perioada următoare. 


„Am terminat niște proiecte foarte frumoase, am stat și pe la Chișinău vreo trei săptămâni, unde am făcut un spectacol, am fost și în vacanță, și de ieri ne-am întors la muncă, suntem din nou pe scenă, am avut spectacol, vom avea în fiecare zi, de acum încolo. Pregătim o nouă premieră la Teatrul Național, e de muncă mult”, a declarat Marius Manole pentru Spectacola. 

Actorul spune că nu îl sperie ideea de a avea spectacole zilnic și că meseria de actor este la fel ca oricare alta, te trezești dimineața și mergi la serviciu. 


„Suntem obișnuiți, ca orice om care merge la serviciu, practic. Înseamnă bine, pentru că trăim o perioadă foarte grea, foarte dificilă. Totul e foarte greu, foarte nesigur, iar pentru mine, faptul că am de jucat și că oamenii vin la teatru, aseară am avut un spectacol sold out, am fost șocat că nu îmi imaginam că la final de august, oamenii în loc să fie pe malul mării sunt într-o sală de teatru. Deci un lucru bun. E bine că jucăm, e bine că se filmează, că se fac seriale. O să continuăm cu sezonul trei la întrebarea mesei rotunde și mai avem niște planuri, dar nu  le putem mărturisi, ne gândim și la un talk show. ”, ne-a mărturisit actorul. 

 

Cum s-ar descurca în fața unor întrebări extrem de incomode


Zach Galifianakis, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din lume, are o emisiune atipică, în cadrul căreia invită personalități de renume, cărora le adresează întrebări total nepotrivite, jignitoare chiar. Printre invitații emisiunii Between Two Ferns se numără Keanu Reeves, Barak Obama, Brad Pitt, Paul Rudd și multe alte personalități care au fost șocate de întrebările incomode adresate de Zach Galifianakis. 


În România, Marius Manole prezintă emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”, la PRO TV PLUS, un show online care le pune pe vedete în fata unor provocări incomode. 


Întrebat dacă s-ar vedea în postura de a chestiona vedetele în stilul lui Zach Galifianakis, Marius Manole ne-a mărturisit că i-ar plăcea să încerce ceva mai îndrăzneț, însă se teme că artiștii români nu au atât de mult umor. El este de părere că vedetele din România se iau foarte în serios și nu ar reacționa prea bine la întrebări prea incomode. 


„Cred că mai degrabă Alex Bogdan (n.r. ar putea modera o astfel de emisiune), dar de ce nu. Mi-ar plăcea să încerc un lucru mai îndrăzneț, numai că noi, în România, nu avem umor foarte mult. Artiștii noștri nu prea au umor și se iau foarte mult în serios”, a declarat Marius Manole. 

 

Marius Manole: Nu suntem, de fapt, cu nimic mai importanți decât alți oameni, doar că avem niște meserii mai vizibile


Întrebat cum ar reacționa el, în calitate de invitat al unei astfel de emisiuni, dacă i-ar fi adresată o întrebare incomodă, actorul ne-a mărturisit că ar face față cu brio. 

„Da, m-aș duce! Acum, dacă mie prezentatorul îmi spune că sunt mic și urât, eu nu văd asta în oglindă, trebuie să zică el? Am și eu umor. Eu cred că aș face față la asta. Nu cred că e ușor sau plăcut, neapărat, dar cred că asta te ajută un pic să te mai pui la locul tău. Dacă te uiți în încăperea asta ( n.r. evenimentul de lansare a grilei de toamnă PRO TV), cred că 80% cred că sunt, fiecare, în felul lui, cel mai important de aici. Nu suntem, de fapt, cu nimic mai importanți decât alți oameni, doar că avem niște meserii mai vizibile, pe care uneori le facem și prost, alteori le facem și foarte bine. Cred că ar trebui să fim obligați să mergem la emisiuni de genul acesta. ( ...) Poate unii au umor și ar reacționa bine, sunt convins că sunt oameni printre noi, de exemplu Serban Pavlu, ar reacționa bine la o astfel de emisiune, că îl cunosc, Lia Bugnar, la fel, Anghel Damian. Am prieteni care s-ar lăsa duși într-un joc din ăsta murdar”, a mai spus actorul.

 

Marius Manole: Cuplurile nu prea mai rezistă. Se chinuie câțiva ani, după care renunță

 

Aflat pe culmile succesului, Marius Manole spune că și-a găsit echilibrul și în viața personală și că reușește să își facă timp și pentru micile bucurii cotidiene. 


„Am descoperit că poți să ai viață personală foarte mișto, dacă nu te agiți inutil. Adică, nouă mult timp ne ocupă emoțiile. Înainte de spectacol, cu trei patru ore, înainte de o filmare. Dar dacă renunți la chestia asta și îți propui doar să te bucuri, să nu fii perfect, să nu tinzi „mamă, să-mi iasă cel mai bine din viața mea”, și să te bucuri de ce ai de făcut, atunci emoțiile încep fix înainte de spectacol. Și atunci, timpul acela pe care l-ai fi petrecut măcinându-te, poți să-l petreci cu câinele tău, cu iubita, cu iubitul, cu gătitul. Într-o zi în care am spectacol, eu fac și piața, gătesc, mă duc și la o întâlnire, beau și o cafea. A trecut perioada aia în care în ziua spectacolului nu mai făceam nimic. Mi-am dat seama că viața trece, teatrul nu e așa de important”, a mai spus el. 


Întrebat dacă în viața lui există o poveste dragoste care „să le taie craca” admiratoarelor, actorul nu a vrut să confirme, dar nici să infirme, declarând că „nimic nu mai e stabil” în vremurile acestea. 


„În perioada asta nimic nu mai e stabil. Poți să ai o relație azi și mâine să nu mai fie. De tăiat craca, nu știu dacă e, că speranța există, și, vezi și tu, cuplurile nu prea mai rezistă. Cuplurile se chinuie câțiva ani, după care renunță, majoritatea. Se întâmplă ceva. Eu cred că toată nebunia asta cu Instagram-ul, cu Facebook-ul, cu perfecțiunea, cu omul perfect, cu abdomenul perfect, vacanța perfectă, cu tentațiile, că suntem oameni, suntem ușor îndrăgostibili, suntem destul de fragili în emoțiile noastre”, a declarat actorul. 

Actorul ne-a mărturisit că el crede în destin și că este convins că lucrurile se întâmplă exact așa cum trebuie, la fel în viață, cât și în relațiile de dragoste.


„Eu cred în destin. La fel și în dragoste. Cred că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie să se întâmplă. E o întâmplare că doi oameni rămân împreună o perioadă, după care se despart. Da, atâta le-a fost, s-au folosit unul de altul, s-au modificat unii pe alții, poate au avut nevoie unii de alții pentru o perioadă de timp, după care mergem mai departe, la următoarea relație. Dacă sunt oamenii care își întâlnesc sufletul pereche și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți, ăsta e un noroc și o mare fericire. Dar, dacă te uiți în jur, sunt din ce în ce mai puține cazuri. Acum, te și întrebi dacă poți rezista, sau dacă atunci când te îndrăgostești și ești deja într-o relație, dacă poți să spui „am o relație, nu vreau să...”. E foarte complicat de negociat chestia asta. Când te îndrăgostești, te îndrăgostești și aia e”, a mai spus el. 


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  emisiune  marius manole  teatru  zach galifianakis 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

pixel