Nu se lasă pensionat. Scorsese revine cu un film despre Sinatra
Data actualizării:
Data publicării:
Celebrul regizor Martin Scorsese, în vârstă de 81 de ani, cunoscut pentru capodopere cinematografice precum "Taxi Driver", "Raging Bull" și "Gangs of New York", nu se oprește niciodată. După lansarea filmului "Killers of the Flower Moon" anul trecut și pregătirea unui lungmetraj despre Iisus, Scorsese se reîntoarce la o pasiune mai veche: muzica.

Potrivit Variety, Scorsese lucrează la un film biografic despre legendarul cântăreț Frank Sinatra. Proiectul nu este nou - Scorsese a mai încercat să îl realizeze în 2017, dar a fost nevoit să îl abandoneze din cauza lipsei de acord cu moștenitorii lui Sinatra. De data aceasta, regizorul speră să aibă succes, distribuția dorită incluzând nume sonore precum Leonardo DiCaprio în rolul lui Sinatra și Jennifer Lawrence ca Ava Gardner, cea de-a doua soție a cântărețului.

Filmul biografic despre Sinatra se alătură unui val de producții muzicale la Hollywood, genul bucurându-se de o popularitate tot mai mare. Un exemplu recent este succesul surprinzător al filmului despre Bob Marley, iar un alt proiect așteptat este cel despre Bob Dylan, cu Timothée Chalamet în rolul principal.

Înainte de a se dedica complet filmului biografic despre Sinatra, Scorsese va regiza un lungmetraj despre viața lui Iisus. Proiectul se bazează pe o carte a romancierului japonez Shūsaku Endō, după a cărui operă Scorsese a mai adaptat un film în 2016, "Silence". Filmul despre Iisus a primit binecuvântarea Papei Francisc anul trecut și va fi filmat în locații precum Israel, Italia și Egipt. Actorii Andrew Garfield (care a jucat deja în "Silence") și Miles Teller sunt luați în considerare pentru rolurile principale.

Scorsese, cunoscut pentru producțiile sale de amploare, pare să ia o direcție diferită cu filmul despre Iisus, intenționând să realizeze un lungmetraj de aproximativ 1 oră și 20 de minute, plasat în epoca contemporană. După cum a declarat regizorul pentru Los Angeles Times, el caută "noi modalități de a face creștinismul mai accesibil și de a-l detașa de toată negativitatea care îi este asociată din cauza Bisericii".

Pe lângă proiectele cinematografice majore, Scorsese continuă colaborarea cu Leonardo DiCaprio la o adaptare a cărții lui David Grann, "The Wrecked of the Wager". Filmul va relata o poveste întunecată din istoria secolului al XVIII-lea, centrată pe o revoltă desfășurată pe o navă militară britanică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Deaconescu
Categorie: Cinematografie


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel